pathinfo : http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2017-2018 host : www.roepovo.benl
De nuchtere kijk van Michel (in volle Hoppefeestweekend dan nog wel) (Het Laatste Nieuws 19/9/2017)
Lees meer ...
Eerste wedstrijd zware dobber voor U17 : 3-0 verlies in Roeselare
De Poperingse scholieren werden al meteen voor de leeuwen gegooid in Roeselare.
Lees verslag ...
Gemakkelijke uitoverwinning van Roepovo A in Loppem
Het grondig vernieuwde Loppem kon weinig inbrengen tegen een nochtans ook serieus gewijzigd Poperinge. In de eerste set bezondigde de thuisploeg zich vooral aan te veel opslagmissers. Ook in sets twee en drie holde Loppem tegen een aanvallend sterker Poperinge voortdurend achter de feiten aan.
Nipt verlies na hoopgevende partij van RPB: 3-2 op Bredene.
Weinig is meer genietbaar dan een goed georchestreerde ploeg die met harmonieus samenspel een synergetisch geheel op het veld weet te brengen. Daar zijn onze beloften nog een stuk van verwijderd want hun match kan in muzikale termen vertaald worden als de ‘Marche Funèbre” van Chopin. In C-mineur (25-9 / 25-13 / 15-6).
Lees verslag ...
Start nieuw seizoen (13/09/2017)
In het weekend van de Bier & Hoppefeesten starten al onze Roepovoploegen met de nieuwe volleybalcompetitie op verplaatsing.
Hopelijk kunnen zij met 'getatste' schoenen en een 'bazatse' vol met overwinning naar de Hoppestad terugkeren.
Veel succes aan iedereen en laat het Hoppelied maar weelderig klinken.
Memorial Jonas Schoonaert werd opnieuw een succes (12/09/2017)
Zondag 10 september had onze Memorial Jonas Schoonaert plaats. In beide sporthallen streden 13 ploegen voor de eindzege. In de reeks divisie werd het een gelijkopgaande strijd, waarbij VT Diksmuide uiteindelijk zijn beide wedstrijden met 2-1 won en zich zo tot winnaar van deze reeks kon kronen. In de reeks 1e provinciale traden 6 ploegen aan. Net voor de laatste wedstrijd stonden nog drie ploegen met evenveel punten. Uiteindelijk werd Packo Zedelgem de overwinnaar in deze reeks. In de reeks 3e provinciale werd het al snel duidelijk dat de strijd voor de eerste plaats zou gaan tussen Jong Kuurne en Wervik-Geluwe. Jong Kuurne liet geen steek vallen en werd de terechte winnaar. Dank ook aan alle vrijwilligers en scheidsrechters die ervoor zorgden dat het tornooi een rimpelloos verloop kende.
Stem Laura, Hanne en Manon voor Hopkoningin 2017 (02/09/2017)
Linda en Koen,uitbaters van La Paix, zijn al jarenlang overtuigde en trouwe sponsors van onze club. Niet alleen worden we er altijd met open armen ontvangen, het is ook met veel plezier dat La Paix jaar na jaar zijn hart voor het volleybal laat spreken en ons een sympathieke duw in de rug geeft. Vandaar daar Roepovo ook met grote overtuiging de kandidatuur van Aurora steunt in de strijd om het kroontje die op 16 september plaats vindt. Geniet van het enthousiasme dat door dit team wordt uitgedragen op https://www.facebook.com/Aurora2K17/ en overtuig jezelf ervan dat Laura, Hanne en Manon de ideale ambassadrices zijn om Poperinge gedurende 3 jaar op schitterende wijze te vertegenwoordigen.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van José Bortier (30/08/2017)
Op zaterdag 2 september 2017 wordt om 10.30 uur in de Sint-Janskerk te Poperinge de heer José Bortier begraven. José overleed op 29 augustus 2017 op de leeftijd van 84 jaar. Hij is de echtgenoot van Suzanne Maerten, vader van Veronique Bortier, bestuurslid, schoonvader van Johan Vermeesch, trainer U17 en opa van Julian, speler bij RPB. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Roepovo heeft er een nieuwe hoofdsponsor bij !! (28/08/2017)
Het team van Tom Plancke en Wendy is een jong en dynamisch team dat toch al op een mooie ervaring kan terugblikken. Ze scholen zich voortdurend bij om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen en je te helpen met het hipste advies. Schakel hen zeker in als je je huis graag een kleurige toets wil geven. Je mag er zeker van zijn dat je schilderwerk kwaliteitsvol en tot in de fijnste details zal afgewerkt zijn. Voor een facelift van je interieur moet je zeker eens langsgaan in de nieuwe winkel van Wendy op de Paardenmarkt !!
Schoonheidsspecialiste Lindsey wordt Roepovo-sponsor !! (28/08/2017)
Welke Roepovo-speler wil nu geen slanker en fitter lichaam? Welnu bij onze nieuwe sponsor ‘schoonheidsspecialiste Lindsey Breyne’ in de Ieperstraat kan je aan ‘infrarood training’ doen. Dit is een zeer effectieve methode om op een gezonde manier versneld af te vallen. De combinatie van lichaamsbeweging met infraroodwarmte zorgt voor een verhoogd calorieverbruik. Tijdens een infrarood training van 30 minuten ligt het calorieverbruik tot 5x hoger dan bij een normale trainingssessie. Wil je er meer over weten, ga gerust eens langs of geef haar een belletje op 057 33 20 55
Ook CRI-8 wordt groen-witte sponsor! (01/08/2017)
Ook koeriersdienst Cri-8 uit Wijtschate maakt voortaan deel uit van onze grote sponsorfamilie. Koeriersdienst en sneltransport Cri-8 wordt gerund door Romina Goudeseune en Matthew Samyn. We danken hen van harte hun sympathieke steun. Meer info? Bel gerust op 0472 399 079 voor uw vragen in verband met Transport & Logistiek. Cri-8 will make it happen !!
Nieuwe sponsor brengt redding: Frituur 't Kanon !! (01/08/2017)
Hoe dikwijls stonden we na een slopende uitmatch al niet als hongerige wolven voor een gesloten frietkot? En werd vruchteloos naar een aanvaardbaar alternatief gezocht om het leeggespeelde lijf opnieuw van de nodige energie te voorzien om de rest van de nacht zonder kleerscheuren te doorstaan? Welnu, dankzij bestuurslid Rik hoeven we de gps’en niet langer in frietkotmodus zetten om nog een veraf gelegen frituur te vinden. Op onze terugweg, langs de baan van Bellewaerde, vinden we FRITUUR ’T KANON dat op zaterdagavond open is tot 01:00 uur. Uitbater Gery, kersvers Roepovo-sponsor, serveert er met plezier een laatavondfrietje, naar het schijnt de beste van de hele regio !!
Competitiekalenders online (31/07/2017)
Vanaf nu kan je de competitiekalender voor alle ploegen raadplegen via onze site. Kijk daarvoor in de rubriek "competitie"
De U15 en de U17 spelen een competitie die uit 2 delen bestaat. Einde deel 1 hiervan einde januari 2018. Daarna worden volgens de klassementen nieuwe indelingen en matchen opgemaakt voor de matchen vanaf februari tot einde seizoen.
Voor de U9 en U11 is het eerste deel van de competitie afgelopen einde 2017. Daarna schrijven wij onze ploegen opnieuw in voor de matchen in 2018.
Het Romanhof was al trouwe reclamebedelingsklant, maar breidt zijn steun nu uit. (16/07/2017)
Je houdt wel van het platteland maar kan moeilijk zonder de charmes van de stad? Je houdt wel van stijlvol tafelen maar evengoed van een stevige neut aan de goedgevulde toog? Je wil wel eens een feestje geven maar houdt niet van een financiële kater?
Dan ga je toch naar het Romanhof!
Lees meer ...
Raf en Griet van Verf & Advies Vandenberghe steunen onze jeugd. (16/07/2017)
Het is met veel plezier dat we Verf & Advies Vandenberghe als sponsor in ons clubmidden mogen opnemen. We danken hen voor het enthousiasme waarmee ze voortaan op de truitjes van onze jeugd willen prijken! Naast al het moois dat u in hun zaak Tende By Inhuis - Ieperstraat 2 vindt, is er ook nog een tweede locatie een boogscheut verder op nummer 137: Verf & Advies Vandenberghe is reeds sinds 1921 uw partner voor verf en kleur !
Met tende® Poperinge en Vandenberghe Verf hebt u alles in huis voor een complete make-over van uw woning. Beslist een bezoekje waard !!
Sponsor in de kijker: Domein De Lissewal (16/07/2017)
Sinds jaar en dag is Roepovo verbonden met de naam Crombez. Niet alleen via oervader Daniel die al een leven lang onze jongste spelers onder zijn vaderlijke vleugels neemt maar natuurlijk ook via volleybalbeest Raf die sinds decennia de herenploegen sportief begeleidt. En we mogen zeker Geoffrey niet vergeten die na een schitterende spelerscarrière de club ook financieel ondersteunt. Maar dit keer willen we het hebben over zoon, neef, broer Jürgen die in Elverdinge een horeca-juweeltje uit de grond stampte: Domein De Lissewal.
De Lissewal, eigentijds en gezellig beschikt over een capaciteit van 350 personen. Gezellige zithoekjes bieden u de mogelijkheid om te ontspannen. Kleinere groepen zijn geen probleem, er kan eveneens getafeld worden in de sfeervolle orangerie. De nieuw aangelegde tuin, met bankirai-terras, biedt u een aangename sfeer voor verfijnde recepties. De kleinsten kunnen zich uitleven op het springkasteel. Een ruime parking is voorzien. De patron staat aan het fornuis en bereidt met verse producten uw gerechten. Het professionele team maakt niet enkel van uw huwelijksfeest een avond om nooit te vergeten, ook jubilea, communies, personeelsfeesten, thuisbanketten, recepties en andere worden gegarandeerd een succes! Iedere laatste zondag van de maand wordt u gastvrij ontvangen op een uitgebreide all-in brunch. Alles samen maakt dit De Lissewal uw uitverkoren partner voor al uw feesten
Sponsor in de kijker. (06/07/2017)
We zetten naast de nieuwe sponsors ook graag eens de trouwe handelszaken die ons al sinds jaar en dag steunen in de kijker. De ‘Roe’ uit Roepovo is nog steeds stevig in de club aanwezig want Bernard en Christiane van Elektro Cappoen uit Roesbrugge blijven ons onverkort een warm hart toedragen, ook nadat Bruno en Simon definitief een punt achter hun spelerscarrière zetten. Elektro Cappoen is een dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in elektro, waar klanten nog een deskundige uitleg krijgen. Het vakkundig personeel biedt hedendaagse oplossingen bij de meest uiteenlopende vragen. Bij Elektro Cappoen staan kwaliteit en degelijke service centraal. Aarzel niet eens binnen te springen voor informatie, Bernard en Christiane helpen u graag verder.
Natuurcentrum Véronique en Luc wordt co-hoofdsponsor van de club! (06/07/2017)
De ouders van onze legendarische middenman P@scie besloten om ook met Roepovo te gaan samenwerken! Bij het Natuurcentrum Veronique & Luc Gasthuisstraat 60 in Poperinge kan je terecht voor voedingssupplementen, Bach bloesems, etherische olies en verdampers, edelstenen, verzorgingsproducten, rijst, pasta’s (al dan niet glutenvrij),confituur zonder suiker, noten, zaden en pitten en zoveel meer…
Ga gerust eens langs in deze veelzijdige natuurwinkel waar de gedreven uitbaters al 17 jaar ten dienste staan van iedereen…
Ook DrafabGREEN toont appreciatie voor onze clubwerking. (26/06/2017)
Het is met veel plezier dat we DrafabGREEN als sponsor in ons clubmidden mogen opnemen. DrafabGREEN herbergt een gezellig winkelconcept: een sfeervolle concept store boordevol inspiratie. De winkel wordt volgens de seizoenen letterlijk omgetoverd: in de zomer luchtig en fris met tuinmeubelen, tuinhout en outdoor deco; in de winter gezellige en sfeervolle cosy corners met tal van interieurtips.
In 2016 werd een gloednieuwe én nog ruimere toonzaal gebouwd zodat de collecties nog beter tot hun recht komen. Momenteel beschikt onze winkel over 1000m² winkeloppervlakte, en 1000 m² expotuin. Echt de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.
Memorial Jonas Schoonaert (10 september) volzet (23/06/2017)
Ons voorbereidingstornooi Memorial Jonas Schoonaert op zondagnamiddag 10 september is volledig.
Volgende ploegen hebben zich ingeschreven :
Lees meer ...
The Old Fiddler mag zich voortaan Roepovo-hoofdsponsor noemen (09/06/2017)
Roepovo is vriend aan huis bij Jonas en zijn team in Irish Pub & Restaurant The Old Fiddler in Poperinge. Jonas had er dan ook geen moeite mee om co-hoofdsponsor te worden van onze groen-witte club.
Je eet er lekker terwijl je proeft van de Ierse sfeer met een lekkere Guinness binnen handbereik. En het gezellig terras in de nabijheid van ons prachtig stadspark maakt van de Fiddler een absolute aanrader op deze zonnige dagen.
Ook vervoersdienst ROB doet zijn duit in het groen-witte zakje! (08/06/2017)
Voortaan geen zorgen meer voor fuivende Roepovo’ers: Responsible Old Bobber (ROB) Bruno Vandevoorde brengt feestvierders immers veilig thuis. Kersvers Roepovo-sponsor Bruno is te contacteren via drive2rob@gmail.com of 0496 71 28 09. We danken hem voor zijn sympathieke steun !!
Tim Schoonaert wordt Roepovo-sponsor! (08/06/2017)
Glimlach je spontaan bij het zien van een oldtimer dan moet je zeker eens GAS-oldtimers.be bezoeken. Oud-volleybaltalent Tim Schoonaert startte langs de Poperingestraat in Woesten immers een gespecialiseerde oldtimerzaak waar je de mooiste pareltjes uit vervlogen tijden kan ontdekken. Trouw aan zijn Roepovo-roots besloot Tim ons een duwtje in de rug te geven. Waarvoor onze beste dank !!
Roepovo's jeugdvolleybalkamp: jij bent er toch ook bij (07/06/2017)
Lees meer ...
Bijkomende hoofdsponsor voor groen-wit: Markt 38 (24/05/2017)
We verwelkomen graag nog een nieuwe co-hoofdsponsor. Markt 38, waar een uiterst verzorgde stevige hap aan democratische prijs wordt geserveerd, breidt immers zijn medewerking met Roepovo uit. Dikke merci aan Jorn en Niels voor hun sympathiek gebaar. En voor wie het nog niet wist … ook hier zijn de groene bons geldig!
e-BO Enterprises wordt co-hoofdsponsor van de club !! (24/05/2017)
Christophe Dhaene, CEO van e-BO Enterprises en papa van U15-speler Siebe, besloot om ons een extra financieel duwtje in de rug te geven door mede-hoofdsponsor te worden! Waarvoor onze oprechte dank. e-BO Enterprises ontwikkelt beveiligde platformen voor de distributie van content en levert daarbij diensten voor het beheer van netwerken, cloud computing en infrastructuurbeheer. Meer info op www.ebo-enterprises.com.
Inschrijvingen Memorial Jonas Schoonaert lopen vlot. (10/05/2017)
Het seizoen is nog maar afgelopen en de voorbereidingen voor het volgend seizoen zijn reeds gestart.
Ons voorbereidingstornooi vindt dit jaar plaats op zondagnamiddag 10 september.
Volgende ploegen hebben zich reeds ingeschreven :
Reeks divisie : RPA - VT Diksmuide - VT Kortrijk
Reeks 1e prov. : RPB - Hermes Oostende - Packo Zedelgem - Marke Webis - Bredene - Menen B
Reeks 3e prov. : RPC - Jong Kuurne
Wie zich wil inschrijven, gelieve contact op te nemen met Martin Schoonaert (info@drukkerijschoonaert.be)
Lees meer ...
U13A: prachtprestatie als seizoensafsluiter.
Jawel, 0-3 jullie lezen het niet verkeerd.
Lees verslag ...
Inschijvingen voor Volleyhappening afgesloten (24/04/2017)
De inschrijvingen voor onze Volleyhappening op zondagnamiddag 30 april zijn definitief afgesloten.
Negen ploegen treden vanaf 16 uur aan in het recreatief tornooi en 17 ploegjes nemen het tegen elkaar op in het duo-tornooi.
Lees meer ...
Laatste week om in te schrijven voor ons duo-tornooi. (17/04/2017)
De inschrijvingen voor het duo-tornooi op onze volleybalhappening op zondagnamiddag 30 april gaat zijn laatste week in. Op heden zijn er al zeven ploegen ingeschreven, waarvan 3 van RPA, 1 van RPB, 1 van RPC en 2 externe. Het tornooi start om 16 uur.

2017 - Roepovo Poperinge