pathinfo : http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2019-2020 host : www.roepovo.benl
Wedstrijdverslagen 2018-2019
Laatste wedstrijd voor coach Kurt
Het was een mooie, spannende wedstrijd. Enkel de 4e set was rampzalig, de rest was heel goed gespeeld met mooie rally's en mooi samenspel.
Lees verslag ...
Roepovo A stuurt Hemelveerdegem kansloos naar huis
Roepovo A was al langer zeker van het behoud maar rondde het seizoen in schoonheid af met een overtuigende zege tegen het uitgeblust ogende zesde geklasseerde Hemelveerdegem. In set twee werden de bezoekers zelfs met een veelzeggende 25-8 van het terrein geveegd.
Goed samenspel bij U13 C
Ze hebben goed gespeeld en ze waren goed mee tot halfweg de set, maar toch had Ooigem iedere keer de bovenhand op het einde van de set.
Lees verslag ...
Een wedstrijd om van de smullen
Een leuke en spannende wedstrijd met wisselvallige momenten aan beide kanten van het net.
Lees verslag ...
Roepovo A stuurt Ruddervoorde huiswaarts met droge 3-0
Roepovo A behaalde relatief eenvoudig zijn vierde opeenvolgende overwinning. Onmiddellijk nam de thuisploeg me een behoorlijke opslagdruk de bovenhand. Aanvallend was Poperinge heel sterk en Ruddervoorde kende receptieproblemen.In de derde set spraken de bezoekers niet meer mee.
Roepovo U9 verliest nipt in Langemark
Sportiva Langemark - Roepovo: 5 - 3.
Lees verslag ...
Slordigheden nekken U13 C
In de eerste set werd er goed gespeeld. De set hebben ze uit handen gegeven door slordig spel naar het einde van de set toe.
Lees verslag ...
Na Berlare-Zele moet ook Stekene eraan geloven
Derde zege op rij voor Roepovo A, dat daarmee het behoud zo goed als verzekert. De thuisploeg verloor nipt de eerste set, maar dankzij een hogere opslagdruk en een aanvallend hoger rendement namen de hoppeplukkers vanaf de nipt gewonnen tweede beur de match definitief in handen.
Roepovo U9 beslist voor winst tegen Beaphar in de laatste twee sets.
Beaphar - Roepovo: 3 - 5.
Lees verslag ...
Mooie derby bij de U13
Een heel mooie match met lange rally's en weinig opslagfouten.
Lees verslag ...
Roepovo A stunt tegen derde geklasseerde Zele-Berlare
Heel hard bevochten zege en kleine stunt van Poperinge tegen het derde geklasseerde Zele - Berlare. Roepovo verloor de eerste set, maar liep daarna met twee keer 26-24 nipt uit. De bezoekers sleepten nog de tiebreak en een punt uit de brand maar Poperinge hield de zege en twee punten met een alweer heel nipte 17-15 aan huis.
U13 B: mooie wedstrijd
Par-Ky Menen B (+1) – Miniemen B 3-1
Lees verslag ...
Roepovo U9 geeft Langemark weinig cadeauballen
Roepovo - Langemark : 7 - 1
Lees verslag ...
U13 B: De positieve lijn doorgetrokken
Het positieve spel van verleden week tegen de provinciale getinte ploeg (3 van de 5 spelers) werd doorgetrokken maar we moesten de wet van de sterkste toch ondergaan.
Lees verslag ...
Onwaarschijnlijke zege van Roepovo A in Oudenaarde
Roepovo verloor nipt de eerste set met 27-25 en werden daarna van het terrein geveegd in set twee. Maar de bezoekers rechtten hun rug in de daaropvolgende set (16-25) en duwden resoluut door in de vierde set (20-25). In de tiebreak was alles te herdoen en werd uitermate spannend waarbij Roepovo aan het langste eind trok (19-21).
Roepov U9 speelt tegen een verzwakt Koksijde
Roepovo - Koksijde: 8 - 0
Lees verslag ...
Roepovo U9 speelt een hoogwaardige wedstrijd in Koksijde
Koksijde - Roepovo : 4 - 4
Lees verslag ...
Meer geloven in eigen kunnen, U13 B
Zoals de setstanden aangeven was de thuisploeg de betere. Telkens speelden we in de beginfase mee maar in iedere set waren er teveel individuele fouten die ons de das omdeden.
Lees verslag ...
U13 C wint met mooie cijfers van Tielt
De eerste set was heel spannend met mooi volleybal zoals het moet zijn. Goede recepties en hoge toetsen en vooral mooi samenspel.
Lees verslag ...
Roepovo U9 speelt een technisch goede wedstrijd tegen Beaphar
Roepovo - Beaphar : 6 - 2
Lees verslag ...
U13 C boeken zege dankzij mooi samenspel
Set 1 begon wat onzeker, maar na enkele aanmoedigingen ging het heel wat beter. Mooi samenspel en sterke opslagen resulteerden in een vlotte setwinst.
Lees verslag ...
Te veel slordig spel bij U13 C
De eerste set ging in het begin gelijk op, beide ploegen leken aan elkaar gewaagd, Roepovo begon slordig te spelen en ze maakten veel fouten zodat ze de winst op een dienblad aan de andere ploeg hebben gegeven.
Lees verslag ...
RPA in alle onderdelen te sterk voor Tielt
Een weer voltallig Poperinge overklaste Tielt in zowat alle spelonderdelen. Roepovo bleef de hele wedstrijd secuur in receptie en kon daardoor gevarieerd aanvallen. Door de aanhoudende opslagdruk van Poperinge was het net andersom bij Tielt. In de derde set werden de bezoekers compleet overklast.
U13 B: Om vlug te vergeten, onthouden hoe het niet moet
Hadden we vroeg moeten spelen had ik gezegd “ze zijn nog niet wakker”.
Lees verslag ...
U13 C verliest tegen tactisch betere tegenstander
Set 1 begon goed, maar door minder mooie toetsen en geen samenspel en communicatie werden er veel punten verloren.
Lees verslag ...
U13 C winnen ondanks slordig spel
De eerste set werd gespeeld met veel slordigheden, veel opslagmissers en er werd niet mooi getoetst waardoor er veel punten verloren zijn gegaan.
Lees verslag ...
U15 B: bij de les blijven tot aan de meet
Doskom Moorslede – Roepovo B 3-1
Lees verslag ...
U13 B: goed resultaat door degelijke opbouw
Algemeen een goede wedstrijd tegen een evenwaardige ploeg waar we steeds de bovenhand op hadden, behalve set 3 waar de concentratie even wegebde. Goede opbouw en soms zeer goede opslagen gaven ons steeds een voorsprong die onze groentjes niet meer uit handen gaven. Toch nog teveel opslagmissers (die afgestraft worden tegen de betere ploegen), gelukkig was de thuisploeg van hetzelfde bedje ziek zodat we ons overwicht in de andere spelonderdelen konden verzilveren.
Lees verslag ...
U17 verliest setje tegen hekkensluiter Roeselare
Zaterdag laatst werd de laatste wedstrijd van 2018 afgewerkt en dit tegen hekkensluiter Knack Roeselare C.
Lees verslag ...
U13C bezwijkt onder opslagdruk van viceleider
Roevopo heeft zich niet laten doen door Ooivo die op de 2e plaats in de ranking staat. Prachtig volleybal, iedereen heeft een mooie prestatie geleverd. De tegenstander had een zware opslagdruk, enkel hierdoor heeft Roepovo verloren want Ooigem had wel problemen met terugspelen van de bal. Roepovo daarentegen was hierin toch wel beter.
Lees verslag ...
U17 verliest voor het eerst tegen dichtste concurrent
Zaterdag laatst moest de U17 voor de tweede maal hun grote titelrivaal Olva Brugge in de ogen zien. De thuismatch 2 maanden geleden werd met 3-2 gewonnen en de jongeren waren gebrand op een nieuwe zege.
Lees verslag ...
De kop is eraf : eerste zege voor Roepovo A
Eerste zege van Roepovo A. De eerste set begon nochtans niet goed. De bezoekers waren voortdurend op achtervolgen aangewezen, maar konden door een opslagreeks en enkele stevige bloks de eerste set nipt naar zich toe halen. Roepovo ging op dit elan verder en haalden dan ook vlot de tweede set binnen. In de derde set kon Ruvo snel een kloof slaan en gaven die niet meer af. Poperinge liet niet begaan en met stevig opslagwerk was het snel over en out voor de thuisploeg.
Derby U13: verslag van de winnende en verliezende coach
Coach U13 C: Kurt Alleweireldt:
Lees verslag ...
U13 C teleurgesteld na sterke partij
De jongens begonnen zwak, maar na een duwtje in de rug hebben ze zich toch herpakt, helaas kwam de inzet ietwat te laat en verloren ze de eerste set.
Lees verslag ...
U13 C last van zenuwen in de derby
De eerste set ging gelijk op. Weinig opslagmissers,slechts 3, maar bij de minste tegenslag lieten ze hun hoofd hangen en werd de wedstrijd gedomineerd door de tegenstander.
Lees verslag ...
U17 nog steeds ongeslagen
Onze jongens van de U17 blijven door de competitie razen!
Lees verslag ...
Roepovo U9 laat boeiende sets zien tegen Wevelgem
Roepovo - Davo Wevelgem : 6 - 2
Lees verslag ...
Roepovo A maakt het leider Roeselare lastig
Gesteund door een luidruchtige thuisaanhang en dankzij een stevig blok en een degelijke organisatie maakte underdog Poperinge het leider Roeselare heel moeilijk in de eerste set. Vanaf de tweede beurt pakte Roeselare uit met een zware opslagdruk en een gesloten netverdediging waar Roepovo nog moeilijk door geraakte.
U13 C gestreden als dappere krijgers
Nagelbijtende thriller (om in Halloween-sfeer te blijven).
Lees verslag ...
U13 B: ontgoochelende partij
Een ondermaatse vertoning na de vorige hoopgevende wedstrijden. Was de druk te groot of was het de herfstvakantie die in het hoofd en de benen stak? Niets was op niveau van opslag, receptie, communicatie tot opbouw.
Lees verslag ...
U13 B: Te weinig vertrouwen tot de meet
In set 1 en set 2 hetzelfde spelbeeld, steeds op voorsprong (soms een kloof van 5 punten) tot we de 20 naderen en dan ging telkens het licht uit (ook door de betere opslag van Kuurne).
Lees verslag ...
U17 blijft aan de leiding na makkelijke winst tegen Knack Roeselare C
Na 2 weekends zonder wedstrijd mochten de U17-jongeren nog eens optreden tegen Knack C.
Lees verslag ...
Hardbevochten overwinning voor U13 B
Twee evenwaardige ploegen streden voor wat ze waard waren, teveel opslagmissers( 6 aan beide kanten) en individuele fouten langs beide kanten ontsierden deze set. Het bleef evenwichtig maar onze jongens konden setwinst afdwingen bij een stand van 24-22, de bezoekers gaven niet af en onze fouten werden afgestraft zodat Kortrijk met de deelwinst nog ging lopen.
Lees verslag ...
Onverwachte bekerwinst voor RPB tegen Rembert uit eerste!
Vorig jaar ging RPB, dat toen in eerste speelde, er kansloos uit tegen de tweede ploeg van Rembert Torhout. Er was dit jaar dus weinig hoop op een bijkomend hoofdstuk in het bekerverhaal toen we opnieuw tegen de Houtlanders uitgeloot werden.
Lees verslag ...
Roepovo U9 zet mooie prestatie neer in Wevelgem
Davo Wevelgem - Roepovo : 3 - 5
Lees verslag ...
U13 B: onverhoopte mooie overwinning
Beide ploegen aan elkaar gewaagd, afwisselend aan beide kanten veel fouten zodat de stand gelijkopgaand blijft. Na een dode tijd (18-17) waar we de opslagmissers aankaarten (op dit ogenblik 8) speelden onze jongens constanter, misten geen enkele opslag meer, wat resulteerde in een nipte winst.
Lees verslag ...
Roepovo U9 legt de lat wat hoger in thuismatch tegen Ledegem
Roepovo - Mevo Ledegem : 8 - 0
Lees verslag ...
U17 prijkt op de eerste plaats na thriller tegen Olva Brugge
Vorige week stond de U17 na drie wedstrijden zonder setverlies tegenover Olva Brugge, eveneens ongeslagen zonder setverlies.
Lees verslag ...
Moeilijke start voor U15 B
We startten de wedstrijd tegen Ruiselede heel moeizaam. Receptioneel en verdedigend kwamen we niet in de wedstrijd en zo werden er heel wat punten verloren. We gaven teveel cadeau's door opslagfouten, maar toch konden we in deze set nog mooi 17 puntjes mee sprokkelen. (17-25)
Lees verslag ...
Roepovo verweert zich dapper tegen sterk Ertvelde
De thuisploeg leidde in de eerste set tot 12-8 en ging daarna nog mee tot 20-20 alvorens de rol te lossen. In sets twee en drie was Ertvelde in alle spelonderdelen de betere ploeg. Roepovo kreeg de bezoekende receptie niet meer aan het wankelen waardoor de bezoekers vlot door het midden bleven scoren
Prachtig resultaat voor U13 C
Wat een spannende 5-setter!
Lees verslag ...
U15 A moet dringend op zoek naar de juiste mentaliteit
Een zenuwachtig en krampachtig Roepovo speelde tegen een gemotiveerd Heuvelland een erg zwakke partij. Uiteindelijk wonnen ze toch de wedstrijd met 3-1 maar zeker zonder veel glans!
Lees verslag ...
U17 nog steeds geen set prijsgegeven in wedstrijden in Kuurne en Menen
De U17 is drie uitwedstrijden ver en is tot nu toe ongeslagen in de competitie.
Lees verslag ...
Roepovo U9 toont in Ledegem reeds volleybal voor hun eerste match
Mevo Ledemgem - Roepovo : 4 - 4
Lees verslag ...
Prachtige overwinning voor U13 C
Vanaf het eerste moment hebben ze zich in de wedstrijd gesmeten. Het team was heel goed bezig door sterke opslagen en goed samenspel.
Lees verslag ...
Roepovo A herpakt zich na zwakke start
In set één werd Roepovo A overrompeld door het bezoekende opslaggeweld. Dankzij een tactische positiewissel en een betere receptie drong de thuisploeg feller aan in sets twee en drie, maar in de eindfase van elke set was Zedelgem telkens iets sterker.
Niveau blijft stijgen
Na het verlies in Ingelmunster werd er weer zwaar gewerkt om de eerste thuismatch tot een goed einde te brengen. We begonnen de eerste thuismatch tegen Heuvelland heel goed. De recepties kwamen perfect aan de net en we konden aanvallend scoren. Het systeem werd heel goed opgevolgd zowel de eerste tijd als de derde tijd werd correct uitgevoerd. Er werden wel veel rally's verloren tegen een beter aanvallender Heuvelland. Set 1 sloten we mooi af met een 20-25 als score.
Lees verslag ...
U 13 B: verlies, groei in stijgende lijn
Onze opslag was constanter dan vorige week (wat we ook gevraagd hadden). Maar deze van de tegenstander was van een hoger gehalte waardoor we faalden in receptie (communicatie) en moeilijk konden opbouwen zodat deze set vlot werd gewonnen door Ooivo.
Lees verslag ...
Net niet voor de stresshaantjes van U13 C
In het begin van de eerste sets ging het gelijk op tot halverwege, de stresshaantjes verloren de moed naar het einde van de set toe.
Lees verslag ...
RPB maat te groot voor jong Doskom: 3-0
Ondanks wat de 25-13 uit de openingsset laat vermoeden, zagen we toch geen stomende RPB-ploeg. De groen-witte actoren waren wel dominant in de rally's en prominent aanwezig in het blok maar de ploeg liet zich door de hoge foutenlast aan de overzijde wat in slaap wiegen. Zelfs het scorebord leek qua reactietijd in de malaise te delen en ook de snelheid van het geluid leek op het AB-terrein wat trager dan elders ter wereld want de toeter kwam er niet altijd even stipt door. En het kwam maar niet echt los waardoor Doskom in de tweede set toch 17 punten bijeen wist te sprokkelen. Dan was de derde deelpartij toch van een heel ander allooi. Er kwam ambiance in de ploeg, gezang weerklonk, er werd spectaculair gespiket ,gekillblokt , geacet en vanuit het achterveld gemokerd, kortom de ploeg speelde eindelijk op het niveau dat van hen verwacht werd. 25-9 was dan ook het logisch verdict.
Roepovo (U17) start het seizoen met een zege in Bredene
Zaterdag laatst startte de U17 na een intens volleybalkamp en een tweetal tornooien met de competitie. 5 spelers komen over van de U15 en vormen samen met de 7 ‘anciens’ een gestaltrijke ploeg.
Lees verslag ...
U17 start het seizoen met een zege in Bredene
Zaterdag laatst startte de U17 na een intens volleybalkamp en een tweetal tornooien met de competitie. 5 spelers komen over van de U15 en vormen samen met de 7 ‘anciens’ een gestaltrijke ploeg.
Lees verslag ...
Heel goede start van het seizoen voor de U15B!
De competitie voor de U15b ging van start in Ingelmunster, waar we maar met 6 spelers naar toe zijn getrokken; waarvan 4 eerstejaars aangevuld met 2 tweedejaars. We begonnen de wedstrijd heel goed in Ingelmunster, er werd voldoende gecommuniceerd en recepties kwamen perfect aan de net waarop de spelverdeler het spel heel goed kon verdelen. Aanvallend speelden we het heel slim; er werd aangevallen en er werd af en toe eens een legbal geplaatst. In het begin konden we heel goed mee met het “oudere” Ingelmunster, maar sterkere tegenaanvallen en verdediging (blok) deden ons de das om en moesten we tevreden zijn met een 25 – 13 uitslag.
Lees verslag ...
RPB walst over Kortrijk heen: 32 - 75.
Het niveauverschil was té groot voor de ploeg die Marc Devlieger onder zijn vleugels heeft. De jongens van Kortrijk kwamen nooit in het verhaal voor terwijl die van ons zweefbloks, smerige floats, tweedehandsspikes, stevig middenspel en dies meer produceerden. Van de andere kant zagen we ook dat gefaald werd op éénbloks: er zal er eentje blij zijn aan de hoek van de toog. Pluim van de week is ontegensprekelijk voor Rune die uitblonk in het midden. Het werd echt zijn match waarin hij trouwens instond voor zowel het eerste als het laatste punt. Samen met Roel een beloftevolle tandem voor de toekomst. Door onvermijdelijk concentratieverlies aan groen-witte kant raakte VTK in de laatste set nog aan 13 punten.
Lees verslag ...
U13 C nog niet stressbestendig
De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen werd gespeeld in Heuvelland, 3-0 verloren.
Lees verslag ...
Veelbelovende start voor U13 B
Veelbelovende start van onze nieuwelingen (enkel 1 tweedejaars in de groep) die gelijke tred hielden met de thuisploeg. Mits wat meer concentratie in het opwerpen van de bal bij de opslag kon de stand omgekeerd zijn.
Lees verslag ...

2019 - Roepovo Poperinge - Privacy Policy