pathinfo : http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2018-2019 host : www.roepovo.benl
Wedstrijdverslagen 2018-2019
Roepovo U9 laat boeiende sets zien tegen Wevelgem
Roepovo - Davo Wevelgem : 6 - 2
Lees verslag ...
Roepovo A maakt het leider Roeselare lastig
Gesteund door een luidruchtige thuisaanhang en dankzij een stevig blok en een degelijke organisatie maakte underdog Poperinge het leider Roeselare heel moeilijk in de eerste set. Vanaf de tweede beurt pakte Roeselare uit met een zware opslagdruk en een gesloten netverdediging waar Roepovo nog moeilijk door geraakte.
U13 C gestreden als dappere krijgers
Nagelbijtende thriller (om in Halloween-sfeer te blijven).
Lees verslag ...
U13 B: ontgoochelende partij
Een ondermaatse vertoning na de vorige hoopgevende wedstrijden. Was de druk te groot of was het de herfstvakantie die in het hoofd en de benen stak? Niets was op niveau van opslag, receptie, communicatie tot opbouw.
Lees verslag ...
U13 B: Te weinig vertrouwen tot de meet
In set 1 en set 2 hetzelfde spelbeeld, steeds op voorsprong (soms een kloof van 5 punten) tot we de 20 naderen en dan ging telkens het licht uit (ook door de betere opslag van Kuurne).
Lees verslag ...
U17 blijft aan de leiding na makkelijke winst tegen Knack Roeselare C
Na 2 weekends zonder wedstrijd mochten de U17-jongeren nog eens optreden tegen Knack C.
Lees verslag ...
Hardbevochten overwinning voor U13 B
Twee evenwaardige ploegen streden voor wat ze waard waren, teveel opslagmissers( 6 aan beide kanten) en individuele fouten langs beide kanten ontsierden deze set. Het bleef evenwichtig maar onze jongens konden setwinst afdwingen bij een stand van 24-22, de bezoekers gaven niet af en onze fouten werden afgestraft zodat Kortrijk met de deelwinst nog ging lopen.
Lees verslag ...
Onverwachte bekerwinst voor RPB tegen Rembert uit eerste!
Vorig jaar ging RPB, dat toen in eerste speelde, er kansloos uit tegen de tweede ploeg van Rembert Torhout. Er was dit jaar dus weinig hoop op een bijkomend hoofdstuk in het bekerverhaal toen we opnieuw tegen de Houtlanders uitgeloot werden.
Lees verslag ...
Roepovo U9 zet mooie prestatie neer in Wevelgem
Davo Wevelgem - Roepovo : 3 - 5
Lees verslag ...
U13 B: onverhoopte mooie overwinning
Beide ploegen aan elkaar gewaagd, afwisselend aan beide kanten veel fouten zodat de stand gelijkopgaand blijft. Na een dode tijd (18-17) waar we de opslagmissers aankaarten (op dit ogenblik 8) speelden onze jongens constanter, misten geen enkele opslag meer, wat resulteerde in een nipte winst.
Lees verslag ...
Roepovo U9 legt de lat wat hoger in thuismatch tegen Ledegem
Roepovo - Mevo Ledegem : 8 - 0
Lees verslag ...
U17 prijkt op de eerste plaats na thriller tegen Olva Brugge
Vorige week stond de U17 na drie wedstrijden zonder setverlies tegenover Olva Brugge, eveneens ongeslagen zonder setverlies.
Lees verslag ...
Moeilijke start voor U15 B
We startten de wedstrijd tegen Ruiselede heel moeizaam. Receptioneel en verdedigend kwamen we niet in de wedstrijd en zo werden er heel wat punten verloren. We gaven teveel cadeau's door opslagfouten, maar toch konden we in deze set nog mooi 17 puntjes mee sprokkelen. (17-25)
Lees verslag ...
Roepovo verweert zich dapper tegen sterk Ertvelde
De thuisploeg leidde in de eerste set tot 12-8 en ging daarna nog mee tot 20-20 alvorens de rol te lossen. In sets twee en drie was Ertvelde in alle spelonderdelen de betere ploeg. Roepovo kreeg de bezoekende receptie niet meer aan het wankelen waardoor de bezoekers vlot door het midden bleven scoren
Prachtig resultaat voor U13 C
Wat een spannende 5-setter!
Lees verslag ...
U15 A moet dringend op zoek naar de juiste mentaliteit
Een zenuwachtig en krampachtig Roepovo speelde tegen een gemotiveerd Heuvelland een erg zwakke partij. Uiteindelijk wonnen ze toch de wedstrijd met 3-1 maar zeker zonder veel glans!
Lees verslag ...
U17 nog steeds geen set prijsgegeven in wedstrijden in Kuurne en Menen
De U17 is drie uitwedstrijden ver en is tot nu toe ongeslagen in de competitie.
Lees verslag ...
Roepovo U9 toont in Ledegem reeds volleybal voor hun eerste match
Mevo Ledemgem - Roepovo : 4 - 4
Lees verslag ...
Prachtige overwinning voor U13 C
Vanaf het eerste moment hebben ze zich in de wedstrijd gesmeten. Het team was heel goed bezig door sterke opslagen en goed samenspel.
Lees verslag ...
Roepovo A herpakt zich na zwakke start
In set één werd Roepovo A overrompeld door het bezoekende opslaggeweld. Dankzij een tactische positiewissel en een betere receptie drong de thuisploeg feller aan in sets twee en drie, maar in de eindfase van elke set was Zedelgem telkens iets sterker.
Niveau blijft stijgen
Na het verlies in Ingelmunster werd er weer zwaar gewerkt om de eerste thuismatch tot een goed einde te brengen. We begonnen de eerste thuismatch tegen Heuvelland heel goed. De recepties kwamen perfect aan de net en we konden aanvallend scoren. Het systeem werd heel goed opgevolgd zowel de eerste tijd als de derde tijd werd correct uitgevoerd. Er werden wel veel rally's verloren tegen een beter aanvallender Heuvelland. Set 1 sloten we mooi af met een 20-25 als score.
Lees verslag ...
U 13 B: verlies, groei in stijgende lijn
Onze opslag was constanter dan vorige week (wat we ook gevraagd hadden). Maar deze van de tegenstander was van een hoger gehalte waardoor we faalden in receptie (communicatie) en moeilijk konden opbouwen zodat deze set vlot werd gewonnen door Ooivo.
Lees verslag ...
Net niet voor de stresshaantjes van U13 C
In het begin van de eerste sets ging het gelijk op tot halverwege, de stresshaantjes verloren de moed naar het einde van de set toe.
Lees verslag ...
RPB maat te groot voor jong Doskom: 3-0
Ondanks wat de 25-13 uit de openingsset laat vermoeden, zagen we toch geen stomende RPB-ploeg. De groen-witte actoren waren wel dominant in de rally's en prominent aanwezig in het blok maar de ploeg liet zich door de hoge foutenlast aan de overzijde wat in slaap wiegen. Zelfs het scorebord leek qua reactietijd in de malaise te delen en ook de snelheid van het geluid leek op het AB-terrein wat trager dan elders ter wereld want de toeter kwam er niet altijd even stipt door. En het kwam maar niet echt los waardoor Doskom in de tweede set toch 17 punten bijeen wist te sprokkelen. Dan was de derde deelpartij toch van een heel ander allooi. Er kwam ambiance in de ploeg, gezang weerklonk, er werd spectaculair gespiket ,gekillblokt , geacet en vanuit het achterveld gemokerd, kortom de ploeg speelde eindelijk op het niveau dat van hen verwacht werd. 25-9 was dan ook het logisch verdict.
Roepovo (U17) start het seizoen met een zege in Bredene
Zaterdag laatst startte de U17 na een intens volleybalkamp en een tweetal tornooien met de competitie. 5 spelers komen over van de U15 en vormen samen met de 7 ‘anciens’ een gestaltrijke ploeg.
Lees verslag ...
U17 start het seizoen met een zege in Bredene
Zaterdag laatst startte de U17 na een intens volleybalkamp en een tweetal tornooien met de competitie. 5 spelers komen over van de U15 en vormen samen met de 7 ‘anciens’ een gestaltrijke ploeg.
Lees verslag ...
Heel goede start van het seizoen voor de U15B!
De competitie voor de U15b ging van start in Ingelmunster, waar we maar met 6 spelers naar toe zijn getrokken; waarvan 4 eerstejaars aangevuld met 2 tweedejaars. We begonnen de wedstrijd heel goed in Ingelmunster, er werd voldoende gecommuniceerd en recepties kwamen perfect aan de net waarop de spelverdeler het spel heel goed kon verdelen. Aanvallend speelden we het heel slim; er werd aangevallen en er werd af en toe eens een legbal geplaatst. In het begin konden we heel goed mee met het “oudere” Ingelmunster, maar sterkere tegenaanvallen en verdediging (blok) deden ons de das om en moesten we tevreden zijn met een 25 – 13 uitslag.
Lees verslag ...
RPB walst over Kortrijk heen: 32 - 75.
Het niveauverschil was té groot voor de ploeg die Marc Devlieger onder zijn vleugels heeft. De jongens van Kortrijk kwamen nooit in het verhaal voor terwijl die van ons zweefbloks, smerige floats, tweedehandsspikes, stevig middenspel en dies meer produceerden. Van de andere kant zagen we ook dat gefaald werd op éénbloks: er zal er eentje blij zijn aan de hoek van de toog. Pluim van de week is ontegensprekelijk voor Rune die uitblonk in het midden. Het werd echt zijn match waarin hij trouwens instond voor zowel het eerste als het laatste punt. Samen met Roel een beloftevolle tandem voor de toekomst. Door onvermijdelijk concentratieverlies aan groen-witte kant raakte VTK in de laatste set nog aan 13 punten.
Lees verslag ...
U13 C nog niet stressbestendig
De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen werd gespeeld in Heuvelland, 3-0 verloren.
Lees verslag ...
Veelbelovende start voor U13 B
Veelbelovende start van onze nieuwelingen (enkel 1 tweedejaars in de groep) die gelijke tred hielden met de thuisploeg. Mits wat meer concentratie in het opwerpen van de bal bij de opslag kon de stand omgekeerd zijn.
Lees verslag ...

2018 - Roepovo Poperinge - Privacy Policy