pathinfo : http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2021-2022 host : www.roepovo.benl
Wedstrijdverslagen 2020-2021
Opslag maakt het verschil
RPB moest onverwacht door Coronaperikelen met acht spelers afreizen naar Kortrijk. Tijdens de reservenwedstrijd viel Rune ook nog eens uit met een voetblessure. De coach mocht dus terug puzzelen (net zoals de ganse voorbereiden). In een onuitgegeven 5-1 opstellen (of was het nu toch 4-2) nam RPA iedere set de beste start, maar dat was ook steeds van korte duur.
Lees verslag ...
RPA terug met de voeten op de grond na uitwedstrijd in Brugge
RPA werd door Olva Brugge met de neus op de feiten gedrukt. Poperinge acteerde zeer zwak in de 1ste set, herpakte zich enigszins in receptie in set 2 maar dan sputterde de aanvalsmachine. Olva Brugge had geen enkele moeite om de hoppeplukkers - ook in de 3de beurt - onder de knoet te houden met slim georganiseerd volleybal.
U17 kan 4 wedstrijdballen niet verzilveren
Pijnlijke nederlaag voor onze jongens nadat we 0-2 waren uitgelopen en maar liefst 4 matchballen de nek omwrongen in de derde set. In set 1 speelden we vlekkeloos volleybal met geen enkele servicemisser en een goede opbouw. De thuisploeg slaagde er nooit in ons te bedreigen en we wonnen vlotjes met 14-25. De gestalterijke jongens van Ruiselede konden meer dreigen in de 2de set en kwamen meer en meer in de match.
Lees verslag ...
Roepovo U13 kon 3 op 3 niet waarmaken in Lendelede
VT Lendelede B - Roepovo Poperinge : 3 - 1 We waren tijdig in Lendelede en onze jongens stonden te pokelen om op te warmen. Een goed vooruitzicht om te spelen tegen Lendelede dat als ploegje volleybal technisch sterker is. Bij de start kreeg Roepovo onmiddellijk behoorlijke opslagen te verwerken. Het vertrouwen en de beweeglijkheid van tijdens de opwarming waren meteen verdwenen.
Lees verslag ...
Sterker tegenstander liet ons niet in de match komen
Dit weekend stond de eerste thuismatch van het seizoen op het programma. Torhout was een gekende tegenstander en we wisten dat we het zeer moeilijk gingen krijgen. Bij de aanvang van set 1 liet Torhout direct van zijn sterkste kant tonen. Opslagdruk was talrijk aanwezig bij de tegenstrever en Roepovo liet zich als maar meer wegzakken.
Lees verslag ...
We beginnen het seizoen met matchwinst
Dit seizoen zijn er 2 U15 ploegen gemaakt. Beide ploegen beschikken over 2de jaar kadetten en over enkele nieuwe kadetten. In de voorbereiding van het seizoen werden er al enkele oefenmatchen en tornooien gespeeld. We speelden een oefenmatch tegen de B-ploeg en we speelden een tornooi in Heuvelland.
Lees verslag ...
Nog veel werk aan de winkel bij RPB
Met een desastreuze voorbereiding in het achterhoofd was het afwachten hoe de eerste competitiewedstrijd zou verlopen. De start van iedere set was dramatisch en had ook gevolgen voor het verdere set- en wedstrijdverloop. Een goeie remonte in set 1 leverde nog setwinst op, maar dit lukte in set 2 niet meer. In de laatste twee sets kon de thuisploeg geen vuist meer maken.
Roepovo A wint spannende derby tegen Marke-Webis B
Spannende en sfeervolle derby, ook dankzij onze nieuwe supportersclub "The Green Corner". De thuisploeg liep tot twee keer toe uit, vooral dankzij een degelijke blokorganisatie en achterveldverdediging. Marke-Webis kon telkens terugslaan. In de tiebreak nam Roepovo direct de controle en kon vooral onder impuls van opposite Elias Decadt en een uitstekende libero Thijs Vitse de nipte winst thuis houden.
Collectief sterke overwinning van U17
De eerste competitiematch tegen de kustjongens uit Bredene werd meteen een succesje. In de eerste 2 sets speelde Sander aan de pas en hij kon goed zijn aanvallers bedienen. Via een goede servicedruk brachten we ook de bezoekende receptie in de problemen. In set 3 deed Thomas de spelverdeling en kon Sander de middenpositie innemen.
Lees verslag ...
Roepovo U13 kwam niet echt in de problemen tegen VT Marke-Webis Wevelgem
Roepovo Poperinge -VT Marke-Webis Wevelgem : 4 - 0 Voortgaande uit de wedstrijdresultaten van één enkele week is het moeilijk in te schatten wat we deze week konden verwachten van Marke - Webis. In set één kregen we veel opslagmissers aan beide kanten. Hierdoor kregen we een gelijk opgaande wedstrijd. Naar het einde toe zorgde Roepovo voor een betere opslagdruk en hier werd het verschil gemaakt.
Lees verslag ...
Voor alles is er een eerste keer
De eerste officiële match van de u11 en mijn eerste keer als coach. Dat zou toch moeten mislopen denk je. Maar nee, ook al hebben we niet gewonnen. We hebben wel ons beste beentje voor gezet! Iedereen heeft flink geluisterd en gedaan wat ze moesten doen.
Lees verslag ...
Roepovo U13 trekt aan het langste eind in Izegem
Izegem - Roepovo : 2 - 3 De eerste competitiematch met een nieuwe ploeg is altijd wat mysterieus. Verleden week hadden we op het tornooi in Lendelede een try-out: we konden meedraaien, maar doordrukken zat er niet in. In Izegem waren we in de eerste set al geconfronteerd met harde opslagen van de thuisploeg. Onze jongens wilden hetzelfde doen, maar dit resulteerde in teveel opslagmissers.
Lees verslag ...

2021 - Roepovo Poperinge - Privacy Policy