pathinfo : http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2021-2022 host : www.roepovo.benl
Wedstrijdverslagen 2021-2022
Roepovo U13 haalt 3 sets binnen tegen weerbaar Balti Kortrijk
Balti Kortrijk - Roepovo : 1 - 3 Balti Kortrijk staat ongeveer op gelijke hoogte in de rangschikking als Roepovo. Zien we een evenwichtige strijd? In set 1 nam Roepovo een vliegende start met geslaagde opslagen. De thuisploeg maakte ook nogal wat eigen fouten, zodat Roepovo met ruim verschil de eerste set binnenhaalde. In set 2 liet Roepovo zich meeglijden in het wedstrijdtempo van de thuisploeg.
Lees verslag ...
Verrassende nederlaag van RPA bij het voorlaatst geklasseerde Doornik
De thuisploeg kwam verrassend sterk aan de opslag. Roepovo moest alles uit de kast halen om de eerste set nipt naar zich toe te halen (23-25). Doornik gaf niet af en ook een verhoogde opslagdruk van Roepovo was niet voldoende om dit Doornik te stoppen. Het werd dan ook een jammerlijke 3-1 nederlaag voor de bezoekers.
Roepovo A gaat verder op het elan van vorige week en laat geen spaander heel van Moeskroen
Net als de wedstrijd van vorige week moest TRainer Xavier ook deze week wat puzzelen met de opstelling. Door gekwetsten en corona waren de mogelijkheden op de hoek was minder, waardoor middenman Lowie ook deze week werd uitgespeeld als opposite. Moeskroen kon de eerste set nog wat gelijke tred houden, maar na wat aarzelingen en onnauwkeurigheden in de eerste set, was het al snel duidelijk dat de bezoekers een hapklare brok was. Set twee en set drie stelden dan ook niet veel meer voor.
Lees verslag ...
Roepovo U13 houdt tegen VT Marke-Webis Wevelgem de vier sets in Poperinge
Roepovo - VT Marke-Webis Wevelgem : 4 - 0 Marke-Webis kwam met 5 spelers naar Poperinge met een gekend gezicht,Jasper, die enkele jaren geleden bij onze club heeft gespeeld. Onze jongens waren meteen goed bezig en lieten zich op weinig fouten betrappen. Voor de bezoekers was het te lang zoeken naar de goede drive, waardoor ze moeilijk in de match kwamen. Aanvankelijk startte de tweede set voor Roepovo heel vlot, maar de bezoekers vonden het juiste ritme en we kregen mooi volleybal te zien.
Lees verslag ...
Roepovo U13 krijgt weinig tegenstand in Kuurne
VC Jong Kuurne - Roepovo : 0 - 4 Na een wedstrijdstop van een viertal weken knaagde het verlangen naar een competitiematch. Zouden onze jongens strijden voor ieder punt of zal het kopje naar beneden gaan bij een moeilijker moment? Set 1 begon nogal gelijklopend zonder hoge toppers. Toen de thuisploeg de foutjes opstapelden, leek de set binnen. Na een time-out van Kuurne was het voor Roepovo eventjes herschikken om toch die laatste puntjes binnen te halen.
Lees verslag ...
Roepovo A heeft het moeilijk tegen titelkandidaat Olva Brugge
Roepovo moest de wet van de sterkste ondergaan tegen de titelkandidaat. De thuisploeg kon in de eerste set nog standhouden maar bezweek halfweg onder de opslagdruk van de Bruggelingen. Ook in het vervolg van de wedstrijd werd Roepovo in receptie bestookt door de zware opslagen van de bezoekers, met een logische 0-3 als gevolg.
Roepovo U13 is een ervaring rijker tegen sterkere Knack Roeselare D
Roepovo Poperinge - Knack Roeselare D : 0 - 4 Tot nu toe heeft Roepovo U13 behoorlijk stand gehouden in de competitie. Wat zou het worden met Knack Roeselare op bezoek? Bij de start van de eerste set kregen we langere rally's met het heen en weer spelen van hoge ballen. De bezoekers konden op weinig fouten betrapt worden, terwijl onze jongens punten verloren door onnauwkeurigheden in hun opbouwwerk. Toen Knack maar bleef uitlopen, daalde de strijdvaardigheid bij onze jongens.
Lees verslag ...
Roepovo U13 besefte in Ooigem dat je moet volleyballen om te winnen.
Ooivi ooigem - Roepovo Poperinge : 0 – 4 Onze jongens trokken met een gerust gemoed naar Ooigem. Even kijken naar de rangschikking en het zou wel lukken… Na een denderende start, schakelde Roepovo over naar een slow motion, waardoor de bordjes gelijk opgaand waren. Gelukkig kreeg de coach de ploeg nog tijdig uit de siësta. In set 2 waren onze jongens verwittigd en bleven de gehele set de bovenhand halen.
Lees verslag ...
Roepovo U13 brengt met opslagdruk de bezoekers Torhout in moeilijkheden.
Roepovo Poperinge - Rembert Torhout Heren C : 4 - 0 De bezoekers Rembert spelen met statuur +1 en onze jongens vreesden enkele oudere (en sterkere) spelers. Roepovo voelde zich in goede doen in set één en met goede opslagen was het vooral eenrichtingsverkeer. De bezoekers lukten er soms in om receptie te nemen, maar samenspel met tweede en derde pas bleek te moeilijk. In set twee liet Roepovo zich wat in slaap wiegen en de fouten en onnauwkeurigheden stapelden zich op.
Lees verslag ...
Roepovo U13 wint een boeiende wedstrijd in Moorslede
Na het verlies van onze eerste thuismatch, vorige week, was het uitkijken wat het zou worden tegen Doskom Moorslede. Meteen werd duidelijk dat het een gelijk oplopende strijd zou kunnen worden. Tot aan de score 20-20 kon het nog alle kanten uit. Met het zicht van de eindmeet sloeg de onzekerheid echter toe bij onze jongens.
Lees verslag ...

2021 - Roepovo Poperinge - Privacy Policy