pathinfo : /jvanmeir/volley/rpnew.nsf/webpage/watbijongeval.html http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2021-2022 host : www.roepovo.benl
Wat te doen bij ongeval

Indien een ongeval gebeurt tijdens de training of tijdens een match dan dien je zo vlug mogelijk naar een dokter te gaan.
Zorg ervoor dat je dan steeds een formulier “ongevalsaangifte” mee hebt formulier van Ethias (4 blz)
Voor de spelers van de VBS1 is dat een formulier van Sporta. (2blz)
Van beide formulieren liggen steeds een aantal exemplaren in de kast van Roepovo in het lokaal bij de ingang van de sporthal, waar de muziekinstallatie staat. Elke trainer en verantwoordelijke kan met zijn “roepovo-sleutel” in die kast.
Elke trainer en verantwoordelijke zorgt er best voor dat hij ook telkens minstens één dergelijk formulier meeheeft als hij/zij op verplaatsing gaat.
Heb je geen formulier bij de hand, dan kan je dit downloaden :
Voor alle spelers, UITGEZONDERD DE SPELERS VAN VBS1, kan dit door op de volgende link te klikken :
https://www.ethias.be/content/dam/B2C/general/pdf/dynamic-forms/df-schade-individueel-nl.pdf
Voor de spelers van VBS1 is dit de volgende link : https://www.sportateam.be/userfiles/media/default/Verzekeringen/aangifteformulier.pdf.

Wil de secretaris tijdig verwittigen als er maar één formulier meer in de kast zit.

INDIEN EEN ONGEVAL GEBEURT, WIL DAN ALTIJD BERT SURMONT VERWITTIGEN   zodat hij weet dat er iets moet volgen . Een eenvoudige sms is ook voldoende met gewoon de naam van het slachtoffer en waar en wanneer gebeurd.(gsm 0470 22 21 57 of uiterlijk de volgende dag per mail voorzitter@roepovo.be )

Bij het bezoek aan de dokter laat men het gedeelte dat door hem moet ingevuld worden, invullen.
Het gedeelte dat de verzekerde zelf moet invullen, wordt best reeds zo goed mogelijk ingevuld door het slachtoffer vooraleer het af te geven aan Bert Surmont. Wil steeds het formulier persoonlijk komen afgeven aan Bert Surmont, zodat samen kan gekeken worden of alle noodzakelijke gegevens zijn ingevuld. Zorg er ook voor dat je  je rekeningnummer voor terugbetaling.
Als je het formulier brengt, moet nu dit onmiddellijk online ingegeven worden. Best is dat je hiervoor aanwezig blijft (10-tal minuten werk).
Van zodra het dossier is ingegeven, krijg je nog 2 afdrukken. Een blad bestemd voor het slachtoffer met de nodige gegevens zoals telefoonnummer van Ethias en het dossiernummer.
Een tweede blad is een blad waarop  het rekeningnummer moet genoteerd worden voor terugbetaling en moet ondertekend worden.
Het attest dat door de dokter is ingevuld , wordt door Bert Surmont verstuurd samen met het blad dat ondertekend werd door het slachtoffer.


2021 - Roepovo Poperinge - Privacy Policy