pathinfo : http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2024-2025 host : www.roepovo.be:8080nl
Nieuws
Save the dates! (03/07/2024)
Noteer de datums alvast in jullie agenda:
- Steakfestijn: zondagmiddag 1.12.2024
Lees meer ...
kampioenen bij Roepovo  (07/05/2024)
Op 3 mei jl. werden onze kampioenen door het Poperingse stadsbestuur gehuldigd. Zowel onze U15 met trainer Dries Vitse als onze recreatieve ploeg met ‘spreekbuis’ Gilles D’Hooghe mochten het podium op! Naast de titel behaalde de recreatieve ploeg ook de Beker! Proficiat!
Lees meer ...
Onze teams voor komend seizoen… (18/04/2024)
De competitie loopt op zijn laatste benen. Of is het ‘haar’ benen? Ik schrijf toch ‘zijn’ want we zijn tenslotte een trotse herenploeg… of in deze tijd moet het misschien toch wat genderneutraler?… zijn (be)haar(de) benen?
Komend seizoen…. De voorbije weken passeerden verschillende scenario’s de revue. Ik bespaar jullie het relaas van de (vele) overlegmomenten maar de puzzel is nu (hopelijk) toch gelegd. Welke (voor sommigen ondertussen oude) nieuwtjes willen we brengen?
Lees meer ...
Roepovo Poperinge maakt zich klaar voor het slotakkoord van de competitie.  (12/04/2024)
Roepovo Poperinge maakt zich klaar voor het slotakkoord van de competitie.
Zaterdag wacht een verplaatsing naar Ruiselede, de week erop komt Bredene op bezoek in de Hoppestad. Intussen maken we al even de balans op met voorzitter Guy Beugnies, die meegeeft dat er met Philippe Bailleul een nieuwe trainer is voor volgend seizoen.
Guy Beugnies (46) is een geboren en getogen Keikop. In het dagelijks leven werkt hij al twintig jaar voor de stad. Hij is beleidscoördinator interne diensten. “Na een korte voetbalkennismaking ben ik op mijn elfde toch in het volleybal gerold, waar mijn pa destijds in het bestuur zat. Mijn dooppeter Ignace Dejaegher speelde toen volleybal. Door een rugblessure ben ik noodgedwongen moeten stoppen toen ik 28 was. Ik bleef wel actief in het wereldje, als scheidsrechter, tot in Liga B, en ik mocht enkele mooie Europese Champions Leaguematchen vlaggen. Na verloop van tijd rolde ik in het Roepovo-bestuur en nu ben ik twee jaar voorzitter.”
Uitwuiven
De voorzitter is best tevreden met de resultaten dit seizoen. “We zijn opnieuw een middenmotor in Nationale 3, de reeks waar Roepovo A volgens mij ook thuishoort. Er volgen nog twee matchen, te beginnen met Ruiselede uit. Daar zullen we vermoedelijk aan het kortste eind trekken, maar thuis tegen Bredene verwacht ik wel dat ze coach Marc Van Criekinge met een knalprestatie uitwuiven.”
“Naast Marc stoppen ook drie spelers: Thijs Vitse en Alex Deroo hebben heel wat jaren op hun teller en doen het binnenkort begrijpelijker wat rustiger aan. Emile Vankemmel kan door professionele ambities onvoldoende trainen, maar komt wel ons bestuur versterken. Twan Doise keert na een jaartje terug naar de B-kern. Vanuit Roepovo B komen de broers Louis en Emile Descamps de kern van Roepovo A vervoegen.”
“Met Philippe Bailleul (48) neemt een ervaren trainer het sportieve roer in handen. Hij kent de club, want ruim vijftien jaar geleden speelde hij zelf nog bij Roepovo. Met Francois Godart en Mickael Fastre, twee spelers spelers vanuit het Noord-Franse Belle, is de A-kern volledig. Het zou mooi zijn als we volgend seizoen met alle seniorploegen een plaatsje hoger kunnen eindigen. De voornaamste doelstelling blijft eigen jeugd in onze Hoppestad in een leuke vriendengroep hun favoriete hobby te laten beoefenen. Zowel in de jeugdreeksen, promoreeks als in nationale.”
Lees meer ...
kaasbollenverkoop  (10/01/2024)
Op 24 februari trekken de spelers opnieuw de stad in om kaasbollen (900gr) te verkopen. 14 euro/stuk. Wil je zeker zijn van je kaasbol? Vooraf reserveren is ook mogelijk via spelers en bestuur of via Rik.Samyn@outlook.com.
Lees meer ...
Ook dit jaar een mooi gamma feestwijnen! (08/12/2023)
Na de donkere regenachtige dagen kunnen we stilaan uitkijken naar de eindejaarsfeesten. Daar hoort een aperitief of wijntje bij! Roepovo stelt een volledig gamma voor, voor elk wat wils!
Je steunt er onze werking mee! Check onze folder bij INFO (bovenaan de site) en mail jouw bestelling tegen 15 december aan penningmeester@roepovo.be. We leveren de wijn aan huis voor de kerstdagen!
inschrijven voor Roepovo's time-out Quiz (27/11/2023)
Op 22 december 2023 bezorgen we jullie een plezante avond vol leuke quiz-vragen. Je hoeft geen kenner te zijn om een mooie score te behalen en bovendien voorzien we voor elk team een kleine attentie. Inschrijven kan via secretaris@Roepovo.be. Teams van max 4 personen.
Lees meer ...
kaartenverkoop steakfestijn (19/10/2023)
Op 3 december 2023 is er ons 2e steakfestijn. In tegenstelling tot ons vroegere eetfestijn, waar we tot 'het laatste gat' nog kaarten aan de man/vrouw konden brengen, is het sedert vorig jaar wat anders werken, want we werken met een traiteur waar we op voorhand onze aantallen moeten doorgeven.
Vanaf dit weekend worden de kaarten aan spelers en bestuursleden bezorgd. Hierbij dus een warme oproep om onze club te steunen en voor woensdag 22 november 2023 een kaartje te kopen voor het ganse menage, nonkels en tantes, opa's en oma's incluis.
Lees meer ...
Roepovo's Time-Out Quiz (12/10/2023)
Een quiz die haalbaar is ook voor gelegenheidsteams (niveau D)! inschrijven via secretaris@Roepovo.be!
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Willy Notredame (20/09/2023)
Op 18 september 2023 overleed Willy Notredame op de leeftijd van 76 jaar. Hij is de echtgenoot van Rita Lahousse, vader van Rik Notredame, bestuurslid en ploegverantwoordelijke RPB en opa van Nick en Niels, respectievelijk speler/trainer en speler bij RPB. Er wordt in intieme kring afscheid genomen. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van René De Deyne (19/09/2023)
Op woensdag 20 september 2023 om 10.30 uur wordt er in de Sint-Martinuskerk te Westvleteren afscheid genomen van René De Deyne, weduwnaar van mevrouw Brigitta Deroo. René is op 13 september op 95-jarige leeftijd overleden. Hij is de vader van Luc De Deyne, jarenlang bestuurslid en jeugdcoördinator en tot vorig seizoen nog jeugdtrainer bij onze club.
In naam van de ganse club bieden we onze oprechte deelneming aan.
Save the date: 3 december 23: steakfestijn  (14/09/2023)
Noteer alvast in jullie agenda dat jullie op zondag 3 december 2023 de voetjes onder tafel kunnen schuiven voor een heerlijke steak (of koude schotel).
De kaartenverkoop start enkele weken vooraf (via spelers en bestuur).
Lees meer ...
nieuwe groene opwarmings-t-shirt geleverd! (13/09/2023)
Vandaag mochten we onze nieuwe groene opwarmings-t-shirts ontvangen. Zowel sponsors als tekening kregen een update. We voorzien een verkoopmomentje aanstaande vrijdag 15 september van 19u tot 20u30 in de sporthal. Voor de volleybalschool zullen er woensdag 20 september t-shirts beschikbaar zijn tijdens hun trainingsmoment (15u30-17u).
De prijs houden we hetzelfde als de voorbije jaren: 11€/stuk, 3 voor 30 € (je hoeft geen cash geld mee te brengen, je krijgt een overschrijvingsformulier mee, of je betaalt direct via onze qr-code)
Lees meer ...
Merci aan het bestuur. (10/09/2023)
Vanaf volgende week wordt deze website weer gevuld met sportieve weetjes en uitslagen... Ik maak nog even van de 'kalmte' gebruik om mijn medestanders uit het bestuur te danken voor hun hulp en ondersteuning: boven vlnr Veronique Bortier, Gilles D'Hooghe, Rik Samyn, mijzelf (Guy Beugnies) en onder vlnr: Marc Schoonaert, Nadine Igodt, secretaris Danny Verbiese en penningmeester Martin Schoonaert. (Rik Notredame ontbreekt op de foto).
Merci voor jullie niet aflatende (en onbezoldigde) inzet voor onze club.
Lees meer ...
Geslaagd U15- jeugdtornooi. (03/09/2023)
Na 1 maand trainingsarbeid was het tijd om het geleerde toe te passen in wedstrijdsituaties. Op zaterdagmorgen 2 september 2023 bekampten onze U15-youngsters hun leeftijdsgenoten uit Menen en Moorslede.
“Waar ik erg tevreden over ben, is de inzet van de jongens”, aldus trainer Dries Vitse. Zowel in de wedstrijd tegen Menen als tegen Moorslede zag ik een groep die ervoor ging, aangemoedigd door een enthousiaste groep supporters.”
Tijdens de wedstrijden is er ook tijd en ruimte om als trainer (los van een time-out) wat langer aanwijzingen te geven en de posities op het veld te corrigeren. “Opslag en receptie was al vrij degelijk, maar de komende trainingen zal er nog wat bijgestuurd worden in het positiespel. Het zag er bij momenten wat chaotisch uit.” aldus Dries. “Hoewel het resultaat bijkomstig is, mogen we best tevreden zijn met onze 1-1 tegen Menen en een (eveneens spannende) 2-0 winst tegen Moorslede.” besluit Dries “O, ja, en maak ook maar reclame voor de zondagse thematrainingen die we in oktober starten, maar ’t is nie om te komen ‘mooschen’ he, ook daar geldt dat inzet nodig is om op termijn een mooi resultaat te halen” . Het is bij deze dus gebeurd.
Lees meer ...
We zijn terug... (10/08/2023)
Vandaag verdient (niet alleen de zon maar ook) onze webmaster Jan Van Meirvenne jullie duimpje.
Jan is een 'master' in rare talen zoals html, javaScript, SQL en gekuist West-Vlaams 😊, met een niet-aflatende passie voor het digitale (en volleybal).
Lees meer ...
Roepovo, in ’t land van Poperinge… (30/05/2023)
Gezien onze (grens)ligging nemen weinig ‘vrimde’ plokkers een hommeldreve wanneer ze een ambitieuze herenvolleybalploeg zoeken. Ze weten niet wat ze laten liggen 😊.
Eigenlijk mogen we best fier zijn dat sportievelingen (én trainers) ‘ut de streke’ ons ‘hommelhof’ jarenlang trouw zijn en onze seniorploegen hierdoor bijna uitsluitend door eigen ‘hopperanken’ bemand worden.
Lees meer ...
Nog 5 kennismakingsdagen in mei 2023 (24/04/2023)
Zo, de competitie zit erop… elk team, van ‘up toet nere’ behaalde mooie resultaten (naast tonnen spelvreugde 😊). De komende weken maken de U15 en U17 kennis met hun ‘nieuwe’ trainer voor ze half mei even de pauzeknop indrukken en tijd maken voor ‘hiernaast’-activiteiten.
De jongens van de volleybalschool krijgen er maar niet genoeg van en gaan nog door tot 31 mei. Ze verwelkomen graag nog nieuwe gezichten en dus zijn er op 3, 10, 17, 24 en 31 mei ‘megacoole’ kennismakingsdagen voor (bijna) 6 tot 9 jarigen!
Lees meer ...
Trainersnieuws seizoen 2023-2024 (17/04/2023)
We zijn ondertussen de laatste competitieweek ingerold. Hoog tijd voor wat trainersnieuws dus.
Trainers spenderen heel wat van hun tijd aan het voorbereiden, geven en analyseren van trainingen en wedstrijden. Hiernaast hebben ze ook een job, een vriendin of gezin, studeren en sporten ze zelf, volgen ze opleidingen en bijscholingen.
Lees meer ...
Roepovo's ontbijt op 30 april 2023 (21/03/2023)
Op zondag 30 april organiseert Roepovo Poperinge zijn ontbijt ten voordele van de jeugdwerking.
Prijs : € 15 voor een volwassene en € 9 voor een kinderpakket.
Pakketten worden thuis geleverd of kunnen opgehaald worden tussen 7.30 en 9.30 uur aan de cafetaria van de sporthal te Poperinge.
De thuislevering kan gebeuren in Poperinge en deelgemeenten, Vlamertinge, Heuvelland en Vleteren.
Bestellen kan tot en met zondag 23 april via dhooghe.gilles@telenet.be of scan de QR-code op de folder en vul het bestelformulier in.
Lees meer ...
Gans april gratis kennismakings-en vriendjesdagen ! (21/03/2023)
Gratis kennismakings-en vriendjesdagen voor wie eens wil uitproberen of VOLLEYBAL iets voor hem is.
Lees meer ...
Geslaagde teamnamiddag. (06/02/2023)
Zaterdag 4 februari 2023 hielden de jeugdploegen en Roepovo B een team(namid)dag. De allerkleinsten waren ‘jeugdploeg in de kijker’ voor en tijdens de match van de U15. Na de gewonnen match (met als resultaat een 3e plaats in het klassement) speelden de U15, U17 en B-ploeg een tornooitje onder elkaar. Het werd een toffe namiddag! De spelers leerden elkaar beter kennen en achteraf vulden de U15 en de U17 de supportersbanken voor de match van Roepovo B voor hun match tegen Bredene C. Ook hier volgde een klinkende overwinning!
Lees meer ...
De Top 3 induiken zou nogal wat zijn. U15 is dé ploeg in vorm (03/02/2023)
Trainer Yentel Samyn wil aan het klassement niet veel ruchtbaarheid geven. Kwestie van de jonge spelers met de voetjes op de grond te houden. Maar de U15 van Roepovo Poperinge staat wel mooi op de vierde plaats.
De U15 van volleybalclub Roepovo Poperinge is op dit moment dé ploeg in vorm. “Na 8 overwinningen op rij staan we momenteel op een knappe 4de plaats.”, lacht trainer Yentel Samyn. “Er is een kloofje tussen de 5de en 6de plaats dus dit seizoen kunnen we zeker in de top 5 eindigen.” Al is het klassement voor hem geen prioriteit. “Ik wil hen voornamelijk veel zaken bijleren en bekijk nu vooral match per match. We zien wel hoe hoog in de rangschikking we eind april staan.”, aldus een trotse Samyn.
De volgende opdracht is komende zaterdag Zedelgem verslaan. Aan de zijlijn zullen de spelertjes van de volleybalschool hen luidkeels aanmoedigen. “Met de nodige vocale steun van onze jongste clubleden willen we zaterdag de top 3 induiken. Dat zou wat zijn”, vult voorzitter Guy Beugnies aan. “De U15 oefent momenteel een nieuw systeem in, waarbij ze tijdens het spel van posities leren wisselen. Een grote aanpassing maar hun gedrevenheid en passie voor het volleybal helpt hen al een flink stuk op weg.”
De voorbije jaren was het moeilijk om voldoende spelertjes aan te trekken. “In september vorig jaar konden we de negatieve spiraal ombuigen en startten 8 jongens aan hun volleybalavontuur”, aldus jeugdcoördinator Gilles D’Hooghe. “We zijn dus hoopvol. Idealiter vinden ook nog enkele oudere jongens de weg naar het Poperingse volleybalveld, zodat we na de zomer er opnieuw een succesvol seizoen van kunnen maken. Wie wil uitproberen of volleybal iets voor hem is, kan mij of een jeugdtrainer zeker vrijblijvend contacteren!”, besluit Guy Beugnies.
Lees meer ...
Arne Houwen is onze club-API.  (09/01/2023)
“Onze wat?” hoor ik jullie denken? Voluit is hij ons aanspreekpunt integriteit (API), een vertrouwenspersoon en een eerste aanspreekpunt waarbij je terecht kan met vragen, vermoedens of klachten over een integriteitsschending. Dat is elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.
Zowel spelers, ouders, begeleiders of andere betrokkenen kunnen bij hem terecht met een vraag, vermoeden of klacht. Arne is lid van onze jeugdcel, heeft een diploma jeugd- en gehandicaptenzorg en werkt als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Hij volgde reeds een webinar van Volley Vlaanderen om zijn rol zo goed mogelijk op te nemen en mee te zorgen voor een tof en veilig volleybalklimaat binnen onze club.
Lees meer ...
Een wijntje met de feestdagen?  (12/12/2022)
Ook dit jaar biedt Roepovo jullie de mogelijkheid om cava, porto, wijn en/of picon aan te kopen en hiermee de clubkas wat mee te ondersteunen. Bestellen kan het hele jaar door!
Ps. Wanneer je je bestelling nog deze week doorgeeft via penningmeester@roepovo.be, dan leveren we deze nog vóór de feestdagen bij je thuis af.
Lees meer ...
Leuke quiz op 23 december! (30/11/2022)
Loop je de dag voor kerstavond toch maar verloren (of thuis in de weg)? Wij hebben de oplossing. We presenteren u een mooie (algemene) quiz (voor de kenners niveau D). Sprokkel nog 3 vrienden en/of vriendinnen samen en schrijf je in via secretaris@roepovo.be (slechts 20 eur/ploeg van max 4 spelers). Wedden dat je de avond erop bij de slimsten van de feesttafel bent?
Lees meer ...
Het dak van onze sporthal ging er enkele keren bijna letterlijk af...(artikel T. Vanecke) (24/11/2022)
Lees meer ...
Kaarten steakfestijn 4 december 2022 beschikbaar bij spelers en bestuur (09/11/2022)
We verwennen je met steak of koude schotel, groentjes, 3 sausen en frietjes!
Buffet van 12 tot 14u. Voor de kinderen zijn er frikandellen met frietjes. Kaarten zijn beschikbaar via spelers en bestuur! Graag bestellen voor 19 november 2022!
Lees meer ...
De Roepovo familie breidt uit. (05/10/2022)
Dit zijn ze dan… 8 stoere jongens (6-8-jarigen) die vanaf deze week de Roepovo familie vervoegen. Ze trainen wekelijks op woensdag (15u30-16u45) onder leiding van trainers Wannes en Luc. Voel je de volleybalmicrobe? Er is nog plaats op het trainingsveld! Spring gerust binnen tijdens een training en oefen eens een paar keer mee voor je beslist! Meer info via guybeugnies@yahoo.com.
Lees meer ...
Een duim voor zoveel vrijwillig engagement! (14/09/2022)
Onze club steunt op veel vrijwilligers. Onze bestuursleden worden niet luidruchtig aangemoedigd tijdens een wedstrijd, dat hoeft ook niet want ze staan (veel) liever aan de zijlijn, genietend van het spelletje. Geef hen gerust een schouderklopje wanneer je hen tegen het lijf loopt.
Op de foto rechtstaand: Martin Schoonaert, Rik Notredame, Gilles D'Hooghe, Arne Houwen, Véronique Bortier, Guy Beugnies. Zittend: Nadine Igodt, Marc Schoonaert, Danny Verbiese, Rik Samyn.
Lees meer ...
Kaasbollenverkoop Roepovo Poperinge (13/09/2022)
Op zaterdagvoormiddag 5 november trekken we door de centrumstraten van Poperinge en verkopen we lekkere kaasbollen tvv onze clubwerking: 12 euro voor een bolletje van +- 900 gr. Vooraf bestellen kan ook via spelers en bestuursleden!
Meer info en bestellingen: Rik.Samyn@outlook.com of guybeugnies@yahoo.com
Lees meer ...
Kennismakingsdagen: jong (mannelijk) volleybalbloed gezocht! (06/09/2022)
Morgen is er de eerste van 4 kennismakingsdagen volleybal (om 16u).
Graag starten we binnenkort opnieuw met een ploegje jongens U9, U11 en/of U13. Dus ook iets oudere kinderen zijn welkom op deze kennismakingsdagen.
Lees meer ...
Het voorbije weekend kleurde ROEPOVO (05/09/2022)
Op vrijdagavond stonden bestuur, partners én spelers in voor een vlotte bediening tijdens Catwalk bis, op zaterdag deden we dit nog es over tijdens de Comedy Avond.
Op zondagvoormiddag was er ons jeugdtornooi met tegenstanders uit Kuurne, Comines, Roeselare en Menen.
In de namiddag bonden de senioren hun volleybalschoenen aan tijdens de Memorial Jonas Schoonaert met tegenstanders uit Moorslede, Brugge en Torhout.
(foto: de spelersgroep van RP A nà hun garçontaken)
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Guido Deman (02/09/2022)
Op woensdag 7 september 2022 om 10 uur wordt er in de Sint-Janskerk te Poperinge afscheid genomen van Guido Deman, echtgenoot van Maria Durant. Guido is op 31 augustus op 91-jarige leeftijd overleden. Hij is de grootvader van Simon Liefooghe, speler van RPA.
In naam van de ganse club bieden we onze oprechte deelneming aan.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van José Mortier (02/09/2022)
Op 31 augustus 2022 is op 79-jarige leeftijd José Mortier overleden. Hij is de grootvader van jeugdspeler Mindo De Backer
Er wordt van hem afscheid genomen op zaterdag 3 september2022 om 10.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouwekerk te Poperinge.
In naam van de ganse club bieden we onze oprechte deelneming aan.
kennismakingsdagen op 7, 14, 21 en 28 september (30/08/2022)
Ben jij (of ken jij) een sportieve jongen met sportkriebels over het hele lijf?
Ben je tussen 5 en 7 jaar? (derde kleuter - 1 ste leerjaar).
Dan ben je van harte welkom tijdens de trainingen van woensdag 7, 14, 21 en 28 september 2022. Deelname is gratis.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk door een mailtje te sturen naar tessasamyn_2001@hotmail.com.
Wie al wat ouder is (lagere school), en wil weten of hetgeen je voelt de volleybalmicrobe is, contacteer guybeugnies@yahoo.com of bel 0473 922421
Lees meer ...
Nieuw bestuurslid (18/08/2022)
Na een (bij momenten 🤭) actieve volleybalcarrière van 24 (!) seizoenen, verwelkomen we graag Gilles D'Hooghe in onze bestuursploeg! Welkom Gilles!
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van José Mortier (02/09/2022)
Woensdag 31 augustus 2022 is op 79-jarige leeftijd José Mortier overleden. Hij is de grootvader van jeugdspeler Mindo De Backer
Er wordt van hem afscheid genomen op zaterdag 3 september 2022 om 10.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouwekerk te Poperinge
In naam van de ganse club bieden we onze oprechte deelneming aan.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van oud-bestuurslid Jean Beugnies (01/12/2021)
Dinsdag 30 november is op 78-jarige leeftijd oud-bestuurslid Jean Beugnies overleden. Hij is de echtgenoot van Rita Dejaegher en de vader van ons bestuurslid Guy Beugnies. Jean was van 1971 tot 2003 een zeer bedrijvig bestuurslid. Met zijn creatieve handen heeft hij tientallen trofeeën gemaakt voor de ponykoersen, ontdek-de-ster-avonden en de vele tornooien.
Er wordt in intieme kring van hem afscheid genomen.
In naam van de ganse club bieden we onze oprechte deelneming aan.
Lees meer ...
Tielt - RPA : wedstrijd om vlug te vergeten (30/09/2021)
Lees meer ...
Memorial Jonas Schoonaert - uitslagen (13/09/2021)
De Memorial Jonas Schoonaert werd in beide reeksen een boeiende strijd met ploegen die elkaar waard waren.
Reeks Nationale :
Lees meer ...
Memorial Jonas Schoonaert - zondag 12 september (25/08/2021)
Het jaarlijks seniorestornooi van Roepovo "Memorial Joans Schoonaert" vindt terug plaats op zondagnamiddag 12 september.
Programma reeks Nationale 3 :
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Noë Sucaet (26/07/2021)
Op zaterdag 31 juli 202 wordt om 10 uur in de Sint-Bertinuskerk te Bulskamp afscheid genomen van de heer Noë Sucaet. Hij overleed op 89 leeftijd en is de overgrootvader van Obe Parey, speler van onze U13.
Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Gras- en beachvolleybaltornooi - 11 juli 2021 (17/06/2021)
Gras- en beachvolleybaltornooi
zondag 11 juli 2021
Lees meer ...
Volleybal ligt vanaf 14 oktober stil... (12/10/2020)
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het plotse overlijden van oud-speler Mariaan Mazereel (14/10/2020)
Op maandag 12 oktober 2020 overleed onverwacht de heer Mariaan Mazereel, echtgenoot van mevrouw Dora Depla. Mariaan was in de jaren '70 een gewaardeerd speler bij Povo en later bij Roevo. Hij werd 74 jaar. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Memorial Jonas Schoonaert werd andermaal een succes (14/09/2020)
Op zondag 13 september hadden we ons 45e herentornooi Memorial Jonas Schoonaert. Het werd voor 12 ploegen een mooie voorbereiding op het nakende seizoen, dit in drie reeksen : nationale / promo 2 / promo 3.
In de reeks nationale werd het uiteindelijk een nipte overwinning voor VC Aalter voor Roepovo A en Pervol Ruiselede.
Lees meer ...
Trainer Xavier is trots op promotie naar Nationale 3 (19/06/2020)
Lees meer ...
Memorial Jonas Schoonaert - zondag 13 september (02/05/2020)
De inschrijvingen voor ons tornooi Memorial Joans Schoonaert op zondag 13 september komen stilaan binnen.
Reeks A - Nationale 3 (volzet)
Lees meer ...
Heuglijk nieuws in Corornatijden ten huize van Tim en Lore Schoonaert. (30/03/2020)
Op 24 maart zag kleine Levi het levenslicht. Langs deze weg willen we onze beste gelukswensen overmaken aan de kersverse papa Tim (sponsor en speler recreatieve ploeg) en aan moedige mama Lore bij de geboorte van hun kleine spruit. Ook zusje Bo en opa Marc delen natuurlijk in de vreugde en ook hier mag een grote proficiat niet ontbreken!
Stopzetting competitie beker 2019-2020 (17/03/2020)
In samenspraak tussen Volley Belgium, Volley Vlaanderen en de Fédération Volley Wallonie-Bruxelles werd beslist om alle competities en beker op Belgisch grondgebied met onmiddellijke ingang stop te zetten voor de rest van het seizoen 2019-2020. Dit betekent dus ook dat alle nog geplande organisaties meteen geannuleerd worden, dit voor zowel de jeugdreeksen als de seniorreeksen.
Onze oprecht delneming bij het overlijden van Brigitta Deroo (06/02/2020)
Op woensdag 12 februari 2020 wordt om 10 uur in de Sint-Martinuskerk te Westvleteren mevrouw Brigitta Deroo, echtgenote van de heer René De Deyne, begraven. Zij overleed op 5 februari 2020 op de leeftijd van 87 jaar. Zij is de moeder van Luc De Deyne, trainer en gewezen bestuurslid. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Verslag oefenmatch Bavikhove-RPB (18/09/2019)
Met Bavikhove als tegenstrever speelden we tegen de vice-kampioen vn vorig jaar uit 2de provinciale. Jammer dat onze libero’s, Cedric en Aaron, er niet bij konden zijn.
Om toch met het concept van libero verder te spelen werden noodgedwongen andere spelers opgeofferd op deze positie.
Lees meer ...
Verslagje oefenmatch Marke-Webis – RPB (18/09/2019)
Op Dylan en Bram na konden we rekenen op een voltallig team. Een eerste kleine test dus, maar Marke kon niet rekenen op hun beide passeurs waardoor het bij hen moeilijker opbouwen was. De eerste set werd al bij al vlot gewonnen, maar eerder door vele goede opslagen en aces dan door goed volleybal. De opbouw was pover en passeur Roel moest wat kunst- en vliegwerk uithalen aan de pas. In set 2 stonden 5 andere spelers op het terrein met Niels aan de pas. Deze set was uitermate spannend en werd nipt met 27-25 verloren.
De derde en vierde set was het vet van de soep bij Marke en konden we makkelijk winnen met 16-25 en 15-25. In deze beide sets werd regelmatig veranderd van speler, zonder dat dit invloed had op het resultaat. De opbouw, verdediging en aanvalswerk waren ook een stuk beter dan in set één en twee. Al bij al een aangename en leerrijke oefenpot.
Uitslag: 1-3 (18-25 / 27-25 / 16-25 / 15-25)
Roepovo A sterk op tornooi in Zedelgem (08/09/2019)
Na winst in het eigen tornooi van vorige week nam Roepovo A deel aan het tornooi van Ruddervoorde. In de eerste wedstrijd tegen 1st divisie ploeg Zedelgem werd na 2 wedstrijd ballen nipt verloren met 2/1. In de daaropvolgende 2 wedstrijden werd er 2x gewonnen, 2/1 tegen Beernem en 3/0 tegen reeksgenoot Ruddervoorde.
Zaterdag as. ontvangt Roepovo A Olva Brugge (1st div) om 14.30u in Poperinge
Roepovo C in derde provinciale (04/09/2019)
Onze C-ploeg treedt aan in 3e provinciale B.
Tot einde januari loopt het 1e deel van de competitie, waarna de ploegen worden herverdeeld volgens de stand in het klassement. De beste ploegen uit de A-reeks tegen de beste ploegen uit de B-reeks nemen het dan tegen elkaar op in een nieuwe reeks wedstrijden. De andere ploegen spelen in een andere reeks tegen elkaar.
Lees meer ...
Oefenmatch Marke-Webis – RPB (31/08/2019)
Op Dylan en Bram na konden we rekenen op een voltallig team. Een eerste kleine test dus, maar Marke kon niet rekenen op hun beide passeurs waardoor het bij hen moeilijker opbouwen was. De eerste set werd al bij al vlot gewonnen, maar eerder door vele goede opslagen en aces dan door goed volleybal. De opbouw was pover en passeur Roel moest wat kunst- en vliegwerk uithalen aan de pas. In set 2 stonden 5 andere spelers op het terrein met Niels aan de pas. Deze set was uitermate spannend en werd nipt met 27-25 verloren.
De derde en vierde set was het vet van de soep bij Marke en konden we makkelijk winnen met 16-25 en 15-25. In deze beide sets werd regelmatig veranderd van speler, zonder dat dit invloed had op het resultaat. De opbouw, verdediging en aanvalswerk waren ook een stuk beter dan in set één en twee. Al bij al een aangename en leerrijke oefenpot.
Uitslag: 1-3 (18-25 / 27-25 / 16-25 / 15-25)
sporthalschema september online (28/08/2019)
Het volledige overzicht van alle trainingen en thuismatchen (met uren en terrein) voor de maand september kan je raadplagen in onze rubriek "maandkalenders" via inter@ctief. Bij elke wijziging wordt deze aangepast.
Roepovo C bekert al op zaterdag 31 augustus (28/08/2019)
De eerste bekeropdracht voor Roepovo C staat al op het programma op zaterdag 31 augustus (verplaatste match). De match wordt om 14u gespeeld in de Poperingse sporthal. Roepovo C neemt het op tegen Pervol Ruiselede B (tevens uit 3e provinciale). Slaagt het jonge team van onze C-ploeg erin om door te stoten naar de volgende ronde ?
Roepovo B in tweede provinciale (28/08/2019)
volgende teams nemen dit jaar deel aan de competitie in 2e provinciale :
BAVO BAVIKHOVE A
Lees meer ...
Roepovo A heeft er al een veelbelovende voorbereiding op zitten (26/08/2019)
Na een 3tal weken intensieve voorbereiding met 3 trainingen per week + stageweekend is Roepovo A volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2019/2020.
Op zaterdag 17/8 werd deelgenomen aan het tornooi in Aalter. Het werd een 3de plaats na nipt verlies tegen 1 divisie ploeg Aalter en winst tegen Lede (2div) en Olva Brugge (1st div). Vrijdag 23/8 werd dan geoefend tegen 1st Nationaler Ruiselede met een veelbelovende 1/3 verlies. Dan nadien 24/8 was er het tornooi van Lierde en werd 2/1 verloren van Hemelveerdegem en 2x 2/1 gewonnen van 2 divisie ploegen Lint en Helvoc. Komende zondag 1 september hebben we ons eigen tornooi met Torhout en Ertvelde. Er volgen ook nog oefenwedstrijden thuis tegen 1st divisie ploegen Olva Brugge, Webis 2 en Aalter.
Oefenmatch Roepovo B – Moorslede A (26/08/2019)
In onze eerste oefenmatch moesten we het zaterdagnamiddag opnemen tegen reeksgenoot Moorslede.
Wijzelf konden niet rekenen op Roel, Niels, Siebe, Gilles, Tom en Lars…iets teveel van het slechte eigenlijk.
Lees meer ...
Roepovo A in 2e divisie Heren C (15/08/2019)
De competitiestart voor Roepovo A is op ZONDAG 29 september en volgende teams treden dit jaar aan :
ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT
Lees meer ...
start trainingen jeugdploegen (10/08/2019)
Ook de jeugdploegen gaan weer van start met de trainingen in voorbereiding op het nieuwe seizoen.
De U17 startte op vrijdag 9 augustus met hun trainingen, trainen dan gedurende 2 weken enkele keren in de vooravond en in de laatste week van augustus staat het volleybalkamp op het programma waarin dan van maandag tem vrijdag telkens 3 uur wordt getraind per dag.
Lees meer ...
Start trainingen senioresploegen (08/08/2019)
Traditioneel starten onze senioresploegen met hun trainingen na het eerste weekend van augustus.
RPA start met een stageweekend (vrijdag 9 aug - zondag 11 aug)
Lees meer ...
Memorial Jonas Schoonaert - zondag 1 september (07/08/2019)
Ploegen divisie : Roepovo A - Eevoc Ertvelde-Evergem - Rembert Torhout B
Ploegen provinciaal : Roepovo B -Decospan C - Roepovo C - Jong Kuurne B
Medaillie van Sportverdienste voor Danny Verbiese en Filip D'Hooghe (16/03/2019)
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Ludovina Eerdekens (01/03/2019)
Op vrijdag 8 maart 2019 wordt om 10.30 uur in de aula van Uitvaartcentrum Demuys te Poperinge afscheid genomen van mevrouw Ludovina Eerdekens, weduwe van de heer Frans Van Wymeersch. Zij overleed op 27 februari 2019 op de leeftijd van 94 jaar. Zij is de moeder van Hugo Van Wymeersch, gewezen speler en bestuurslid van Roepovo, grootmoeder van Lander Houwen, speler bij Roepovo A en van Arne Houwen, bestuurslid bij Roepovo.
Mevrouw Van Wymeersch was jarenlang de uitbaatster van Café De Gouden Arend, het clublokaal van de Roesbrugse volleybalclub Roevo.
Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Odette Huyghebaert (29/01/2019)
Op woensdag 30 januari 2019 wordt om 15 uur in de aula van Uitvaartcentrum Demuys te Poperinge mevrouw Odette Huyghebaert, weduwe van de heer Willy Santy, begraven. Zij overleed op 27 januari 2019 op de leeftijd van 85 jaar. Zij is de grootmoeder van Bram Santy, speler bij Roepovo B. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marguerite Debeer (31/12/2018)
Op zaterdag 5 januari 2019 wordt om 11.30 uur in de Sint-Janskerk te Poperinge mevrouw Marguerite Debeer, weduwe van de heer Roger Devinck, begraven. Zij overleed op 30 december 2018 op de leeftijd van 93 jaar. Zij is de moeder van Patrick Devinck, gewezen bestuurslid. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Lucienne Gesquière (07/11/2018)
Op zaterdag 10 november 2018 wordt om 10.30 uur in de kerk van Sint-Jan de Doper te Houthulst mevrouw Lucienne Gesquière begraven. Zij overleed op 31 oktober 2018 op de leeftijd van 79 jaar. Zij is de weduwe van Joël Schollaert, grootmoeder van Roel Butaye, speler bij RPB. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Adrien Decoene (14/09/2018)
Op dinsdag 18 september 2018 wordt om 10 uur in de Sint-Bertinuskerk te Poperinge de heer Adrien Decoene begraven. Adrien overleed op 11 september 2018 op de leeftijd van 84 jaar. Hij is de echtgenoot van Maria Malbrancke, schoonvader van Nadine Igodt, bestuurslid, en grootvader van Siebe, speler bij RPB. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Memorial Jonas Schoonaert - Deelnemers reeks provinciale (20/08/2018)
Memorial Jonas Schoonaert - zondag 9 september
Volgende ploegen treden aan in de reeks provinciale :
Lees meer ...
Memorial Jonas Schoonaert - Deelnemers reeks divisie (08/08/2018)
Memorial Jonas Schoonaert - zondag 9 september
Volgende ploegen treden aan in de reeks divisie :
Lees meer ...
Volleybalkampen in de streek (10/02/2018)
Onze jeugdsponsor OUTSIDE organiseert in de grote vakantie kwaliteitsvolle volleybalstages. Alle info kan je terugvinden in de bijlage.
Lees meer ...
Heuglijk nieuws ten huize van Maarten en Cloë. (01/02/2018)
Op 13 december zag kleine Jeanne het levenslicht. Langs deze weg willen we onze beste gelukswensen overmaken aan de kersverse papa en aan moedige mama Cloë bij de geboorte van hun kleine spruit. Ook Peter Adriaan (RPC) deelt natuurlijk in de vreugde en ook hier mag een grote proficiat niet ontbreken!
Overlijden trouw supporter Jacques Ballyn (01/02/2018)
Roepovo betreurt het plotse overlijden van zijn supporter van het eerste uur, Jacques Ballyn. Jacques was een groot volleyballiefhebber en zat al als aandachtig in onze tribune toen we nog in ‘De Lovie’ speelden. Hij was een graag geziene gast in ons midden en het was na de match aangenaam nakaarten met deze goedlachse man. Hij zal zeker een voelbare leegte nalaten in onze tribunes. Mede langs deze weg bieden we echtgenote Noëlla, de kinderen en de nabestaanden onze oprechte blijken van deelneming aan en wensen we hen veel sterkte toe.
Jacques wordt begraven op zaterdag 3 februari om 10:00 uur in de Sint-Bertinuskerk.
RPA-Ertvelde - Evergem door het oog van de tegenstander (14/11/2017)
In de tweede aflevering van EEVOC goes Westhoek, mochten we op wapenstilstand naar Poperinge, stad van hop en oorlogsverleden.
De voorwedstrijd werd verloren met 2-1 (22-25, 25-20, 15-12).
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Paul Dambre (26/10/2017)
Paul Dambre overleed onverwacht thuis op 20 oktober 2017 op de leeftijd van 74 jaar. Hij is de opa van Hartwin (U15) en Ehart Dambre (U11). De begrafenisplechtigheid vindt plaats op zaterdag 28 oktober om 10.30 uur in de Sint-Laurentiuskerk te Kemmel. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Anna Derycke (12/10/2017)
Anna Derycke overleed op 10 oktober 2017 op de leeftijd van 81 jaar. Zij is de weduwe van Albert Luyssen, moeder en schoonmoeder van Filip D'Hooghe (bestuurslid en ploegverantwoordelijke RPB) en Lieve De Brabander (markeerder RPB) en grootmoeder van Gilles en Tom (spelers RPB). Naar wens van de overledene wordt in intieme kring afscheid genomen. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Memorial Jonas Schoonaert werd opnieuw een succes (12/09/2017)
Zondag 10 september had onze Memorial Jonas Schoonaert plaats. In beide sporthallen streden 13 ploegen voor de eindzege. In de reeks divisie werd het een gelijkopgaande strijd, waarbij VT Diksmuide uiteindelijk zijn beide wedstrijden met 2-1 won en zich zo tot winnaar van deze reeks kon kronen. In de reeks 1e provinciale traden 6 ploegen aan. Net voor de laatste wedstrijd stonden nog drie ploegen met evenveel punten. Uiteindelijk werd Packo Zedelgem de overwinnaar in deze reeks. In de reeks 3e provinciale werd het al snel duidelijk dat de strijd voor de eerste plaats zou gaan tussen Jong Kuurne en Wervik-Geluwe. Jong Kuurne liet geen steek vallen en werd de terechte winnaar. Dank ook aan alle vrijwilligers en scheidsrechters die ervoor zorgden dat het tornooi een rimpelloos verloop kende.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van José Bortier (30/08/2017)
Op zaterdag 2 september 2017 wordt om 10.30 uur in de Sint-Janskerk te Poperinge de heer José Bortier begraven. José overleed op 29 augustus 2017 op de leeftijd van 84 jaar. Hij is de echtgenoot van Suzanne Maerten, vader van Veronique Bortier, bestuurslid, schoonvader van Johan Vermeesch, trainer U17 en opa van Julian, speler bij RPB. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Roepovo heeft er een nieuwe hoofdsponsor bij !! (28/08/2017)
Het team van Tom Plancke en Wendy is een jong en dynamisch team dat toch al op een mooie ervaring kan terugblikken. Ze scholen zich voortdurend bij om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen en je te helpen met het hipste advies. Schakel hen zeker in als je je huis graag een kleurige toets wil geven. Je mag er zeker van zijn dat je schilderwerk kwaliteitsvol en tot in de fijnste details zal afgewerkt zijn. Voor een facelift van je interieur moet je zeker eens langsgaan in de nieuwe winkel van Wendy op de Paardenmarkt !!
Schoonheidsspecialiste Lindsey wordt Roepovo-sponsor !! (28/08/2017)
Welke Roepovo-speler wil nu geen slanker en fitter lichaam? Welnu bij onze nieuwe sponsor ‘schoonheidsspecialiste Lindsey Breyne’ in de Ieperstraat kan je aan ‘infrarood training’ doen. Dit is een zeer effectieve methode om op een gezonde manier versneld af te vallen. De combinatie van lichaamsbeweging met infraroodwarmte zorgt voor een verhoogd calorieverbruik. Tijdens een infrarood training van 30 minuten ligt het calorieverbruik tot 5x hoger dan bij een normale trainingssessie. Wil je er meer over weten, ga gerust eens langs of geef haar een belletje op 057 33 20 55
Het Romanhof was al trouwe reclamebedelingsklant, maar breidt zijn steun nu uit. (16/07/2017)
Je houdt wel van het platteland maar kan moeilijk zonder de charmes van de stad? Je houdt wel van stijlvol tafelen maar evengoed van een stevige neut aan de goedgevulde toog? Je wil wel eens een feestje geven maar houdt niet van een financiële kater?
Dan ga je toch naar het Romanhof!
Lees meer ...
Raf en Griet van Verf & Advies Vandenberghe steunen onze jeugd. (16/07/2017)
Het is met veel plezier dat we Verf & Advies Vandenberghe als sponsor in ons clubmidden mogen opnemen. We danken hen voor het enthousiasme waarmee ze voortaan op de truitjes van onze jeugd willen prijken! Naast al het moois dat u in hun zaak Tende By Inhuis - Ieperstraat 2 vindt, is er ook nog een tweede locatie een boogscheut verder op nummer 137: Verf & Advies Vandenberghe is reeds sinds 1921 uw partner voor verf en kleur !
Met tende® Poperinge en Vandenberghe Verf hebt u alles in huis voor een complete make-over van uw woning. Beslist een bezoekje waard !!
Sponsor in de kijker: Domein De Lissewal (16/07/2017)
Sinds jaar en dag is Roepovo verbonden met de naam Crombez. Niet alleen via oervader Daniel die al een leven lang onze jongste spelers onder zijn vaderlijke vleugels neemt maar natuurlijk ook via volleybalbeest Raf die sinds decennia de herenploegen sportief begeleidt. En we mogen zeker Geoffrey niet vergeten die na een schitterende spelerscarrière de club ook financieel ondersteunt. Maar dit keer willen we het hebben over zoon, neef, broer Jürgen die in Elverdinge een horeca-juweeltje uit de grond stampte: Domein De Lissewal.
De Lissewal, eigentijds en gezellig beschikt over een capaciteit van 350 personen. Gezellige zithoekjes bieden u de mogelijkheid om te ontspannen. Kleinere groepen zijn geen probleem, er kan eveneens getafeld worden in de sfeervolle orangerie. De nieuw aangelegde tuin, met bankirai-terras, biedt u een aangename sfeer voor verfijnde recepties. De kleinsten kunnen zich uitleven op het springkasteel. Een ruime parking is voorzien. De patron staat aan het fornuis en bereidt met verse producten uw gerechten. Het professionele team maakt niet enkel van uw huwelijksfeest een avond om nooit te vergeten, ook jubilea, communies, personeelsfeesten, thuisbanketten, recepties en andere worden gegarandeerd een succes! Iedere laatste zondag van de maand wordt u gastvrij ontvangen op een uitgebreide all-in brunch. Alles samen maakt dit De Lissewal uw uitverkoren partner voor al uw feesten
Memorial Jonas Schoonaert (10 september) volzet (23/06/2017)
Ons voorbereidingstornooi Memorial Jonas Schoonaert op zondagnamiddag 10 september is volledig.
Volgende ploegen hebben zich ingeschreven :
Lees meer ...
Inschrijvingen Memorial Jonas Schoonaert lopen vlot. (10/05/2017)
Het seizoen is nog maar afgelopen en de voorbereidingen voor het volgend seizoen zijn reeds gestart.
Ons voorbereidingstornooi vindt dit jaar plaats op zondagnamiddag 10 september.
Volgende ploegen hebben zich reeds ingeschreven :
Reeks divisie : RPA - VT Diksmuide - VT Kortrijk
Reeks 1e prov. : RPB - Hermes Oostende - Packo Zedelgem - Marke Webis - Bredene - Menen B
Reeks 3e prov. : RPC - Jong Kuurne
Wie zich wil inschrijven, gelieve contact op te nemen met Martin Schoonaert (info@drukkerijschoonaert.be)
Lees meer ...
Inschijvingen voor Volleyhappening afgesloten (24/04/2017)
De inschrijvingen voor onze Volleyhappening op zondagnamiddag 30 april zijn definitief afgesloten.
Negen ploegen treden vanaf 16 uur aan in het recreatief tornooi en 17 ploegjes nemen het tegen elkaar op in het duo-tornooi.
Lees meer ...
Kelly en haar beren van de U13 (29/03/2017)
Lees meer ...
Emotitsioneel afscheid bij RPA (31/03/2017)
Met zo'n monument als broer sta je natuurlijk altijd in de schaduw ...
Lees meer ...
Weekendverslagjes met Stino Rossi (31/03/2017)
Lees meer ...
Onze vedetten van de Volleytour! (24/03/2017)
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Sybille Pieters, echtgenote van Noël Regheere (20/02/2017)
Op zaterdag 25 februari 2017 wordt om 10 uur in de Sint-Janskerk te Poperinge mevrouw Sybille Pieters begraven. Sybille overleed op 16 februari 2017 op de leeftijd van 62 jaar. Sybille is de echtgenote van Noël Regheere, 43 jaar bestuurslid en jarenlang penningmeester geweest bij Roepovo. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Een zoontje voor Dries Sergier en Daisy (19/01/2017)
Op 15 januari werd Remi geboren (4,1 kg / 54,5 cm). De gelukkige papa is Dries Sergier, trainer/speler bij RPB en mama Daisy is er coach. Iedereen stelt het opperbest, niet in het minst grote zus Elise die bijzonder fier is op haar nieuwe speelkameraadje.
Een dikke proficiat aan allen vanwege de club !
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Willy Deconinck (15/01/2017)
Op dinsdag 17 januari 2017 wordt om 10.30 uur in de Sint-Bertinuskerk te Poperinge de heer Willy Deconinck begraven. Willy overleed op 10 januari 2017 op de leeftijd van 88 jaar. Willy was als leraar van het toenmalige Sint-Stanislascollege er één van de bezielers van het jeugdvolleybal. Tevens was hij van 1966 tot 1982 bestuurslid van Roepovo. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Elisabeth Delanghe (13/01/2017)
Op zaterdag 14 januari 2017 om 11.30 wordt in de Sint-Bertinuskerk in Poperinge Elisabeth Delanghe begraven. Elisabeth was de grootmoeder van onze trouwgediende Jürgen D'Alleine en de overgrootmoeder van Liam die bij onze U11 speelt. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Ga gratis naar RPA-Gits kijken, en haal uw toegangskaart ... (02/12/2016)
... bij matchsponsor "Juwelen Nevejan", uw Trollbeads-verkooppunt in de Ieperstraat te Poperinge.
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Noël Blanckaert (03/10/2016)
Op zaterdag 8 oktober 2016 wordt om 10.30 uur in de Sint-Martinuskerk in Leisele de heer Noël Blanckaert begraven. Noël overleed op 30 september 2016 op de leeftijd van 76 jaar. Noël was de vader van Chantal Blanckaert, bestuurslid en de opa van Lars, Twan en Raf Doise, jeugdspelers bij Roepovo. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Dank aan Raf en Griet voor hun sympathieke steun! (28/09/2016)
Het is met veel plezier dat we tende® by Inhuis als sponsor in ons clubmidden mogen opnemen. Deze prachtige decoratiespeciaalzaak is al jaren een begrip in Poperinge en ver daarbuiten als het gaat over alles wat u ‘in huis’ kunt gebruiken : van gordijnen en zonnewering op gebied van raamdecoratie tot behang en tapijten om uw interieur aan te kleden. Naast al dat moois dat u vooraan de Ieperstraat op nummer 2 aantreft, is er ook nog een tweede locatie een boogscheut verder op nummer 137: “Vandenberghe Verf” is reeds sinds 1921 uw partner voor verf en kleur !
Met tende® Poperinge en Vandenberghe Verf hebt u alles in huis voor een complete make-over van uw woning. Beslist een bezoekje waard !!
U17 in Lotto Arena (28/09/2016)
Met een 5-koppige U17 formatie trokken we zondag laatst naar de Lotto arena in Antwerpen om er de Red Dragons (Moladavië) en de Yellow Tigers (Spanje) aan te moedigen tijdens de laatste kwalificatiewedstrijd voor het EK.
De tickets kregen we cadeau van de club als compensatie voor het verkorte zomerkamp in augustus, waarvoor dank!
Lees meer ...
e-BO Enterprises sponsort ook onze club. (20/09/2016)
Christophe Dhaene, CEO van e-BO Enterprises en papa van U13-spelertje Siebe, besloot om ons een financieel duwtje in de rug te geven, waarvoor onze oprechte dank.
e-BO Enterprises ontwikkelt beveiligde platformen voor de distributie van content en levert daarbij diensten voor het beheer van netwerken, cloud computing en infrastructuurbeheer. Meer info op www.ebo-enterprises.com.
Memorial Jonas Schoonaert een succes over de volle lijn (04/09/2016)
Zondag 4 september hadden we ons 41e seniorentornooi "Memorial Jonas Schoonaert". In de reeks divisie (1e en 2e / 6 ploegen) waren er na vier wedstrijden nog drie kandidaten voor de eindoverwinning. Uiteindelijk moest Roepovo A nipt de duimen leggen voor Evo Ename dat een beter puntentotaal had. Vt Diksmuide werd derde, Doskom Moorslede vierde, VC Kalken vijfde en RAD Louvière sluiten de rij.
In de reeks 1e Provinciale (3 ploegen) werd Roepovo B de verdiende winnaar voor Volley Bredene en Prefaxis Menen B.
Roepovo 3 mocht ook, na een zeer spannende finalewedstrijd tegen Prefaxis Menen C, de trofee in de reeks 3e Provinciale (4 ploegen) in ontvangst nemen. De Beerlanders Beernem wonnen de kleine finale tegen Rembert Torhout C.
Matchen jeugdploegen (28/08/2016)
Onze jeugdploegen van U13 tot en met U17 betwisten hun thuismatchen allemaal op zaterdag :
Onze U13-spelers spelen op terrein E hun matchen om 13 u en 15u15 in de regionale reeks en om 17u30 speelt de provinciale ploeg zijn match.
Lees meer ...
Komend seizoen alle thuismatchen van de seniores op zaterdag (23/08/2016)
In tegenstelling met de vorige seizoenen zullen alle thuiswedstrijden van onze seniorsploegen op zaterdag doorgaan.
Roepovo C speelt op terrein AB zijn beloftenmatch om 15u30 en hoofdmatch om 17u00
Lees meer ...
Welkom aan 't Fabriekje en aan Markt 38 !! (23/08/2016)
We verwelkomen graag twee nieuwe sponsors in de club. Het matchbord van het legendarische Fabriekje zal voortaan de thuismatchen opfleuren en de toog van deze laatavondkroeg zal wellicht wat vaker groen-wit getint zijn dankzij de groene drankbons die er kunnen ingeruild worden. Vooraf kan er een stevige fond gelegd worden in Markt 38, waar een uiterst verzorgde stevige hap aan democratische prijs wordt geserveerd. Ook hier zijn de groene bons geldig!
Roepovo Poperinge krijgt twee sterren voor jeugdwerking  (23/08/2016)
Ook dit jaar heeft de Vlaamse Volleybalbond clubs met een kwalitatieve jeugdwerking beloont. In samenwerking met Sport Vlaanderen zal er dit jaar bijna 100.000 euro verdeeld worden onder de 113 clubs die deelnamen aan het Jeugdsportfonds 2016. Dat zijn 15 clubs meer dan vorig jaar.
Het behalen van een ster is een erkenning van de Vlaamse Volleybalbond naar de clubs toe voor hun jeugdwerking.
Lees meer ...
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Eddy Doise (22/08/2016)
Op zaterdag 27 augustus 2016 wordt om 10 uur in de Sint-Vedastuskerk in Vlamertinge de heer Eddy Doise begraven. Eddy overleed op 19 augustus 2016 op de leeftijd van 58 jaar. Eddy was de opa van Liam D’Alleine, spelertje bij de U9 en de schoonvader van Roepovo-getrouweling Jürgen D’Alleine. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan de ganse familie.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van de heer Philip Leroy (18/06/2016)
Op zaterdag 25 juni 2016 wordt om 10 uur in de Sint-Bertinuskerk te Poperinge de heer Philip Leroy begraven. Philip overleed op 17 juni op de leeftijd van 53 jaar. Philip was sinds 1992 de vaste kinesitherapeut van Roepovo A en was van 2008 tot 2015 tevens bestuurslid. Namens de hele club onze oprechte deelneming aan echtgenote Carine en kinderen Eva, Zoë, Laura en Thibaut.
Een dochtertje voor Ellen en Pascal (30/05/2016)
Op 29 mei werd zondagskind Flore geboren. Gezien de statistieken (4,568 kg en 55 cm), zeker een klasbak van een middenvrouw in wording.
De gelukkige papa is Pascal Vancayseele, speler bij RPA. En moedige Mama Ellen verdedigde tot voor enige tijd de kleuren van de Recrea-Bea's. Iedereen stelt het opperbest, niet in het minst grote zus Lise die bijzonder fier is op haar nieuwe speelkameraadje.
Een dikke proficiat aan allen vanwege de club !
Memorial Jonas Schoonaert volzet (19/05/2016)
Ons tornooi "Memorial Jonas Schoonaert" op zondag 4 september is reeds volzet.
Volgende ploegen hebben zich ingeschreven :
Lees meer ...

2024 - Roepovo Poperinge - Privacy Policy