pathinfo : /website/rpnew.nsf/webpage/watbijongeval.html http_referer : refencoded: googlesearch htmlfrontmatter v2attach 0 dit seizoen : 2024-2025 host : www.roepovo.be:8080nl
Wat te doen bij ongeval

Indien een ongeval gebeurt tijdens de training of tijdens een match dan dien je zo vlug mogelijk naar een dokter te gaan.
Zorg ervoor dat je dan steeds een formulier “ongevalsaangifte” mee hebt formulier van Ethias (4 blz) Deze aangifte moet binnen de 8 dagen gebeuren (via Guy Beugnies - zie verder)
Voor de spelers van de VBS en recrea is dat een formulier van Sporta. (2blz)
Van beide formulieren liggen steeds een aantal exemplaren in de kast van Roepovo in het lokaal bij de ingang van de sporthal. Elke trainer en verantwoordelijke kan met zijn “roepovo-sleutel” in die kast.
Elke trainer en verantwoordelijke zorgt er best voor dat hij ook telkens minstens één dergelijk formulier meeheeft als hij/zij op verplaatsing gaat.
Heb je geen formulier bij de hand, dan kan je dit downloaden :
Voor alle spelers, UITGEZONDERD DE SPELERS VAN VBS en recrea, kan dit door op de volgende link te klikken :
https://www.ethias.be/content/dam/B2C/general/pdf/dynamic-forms/df-schade-individueel-nl.pdf 


Voor de spelers van VBS1 is dit de volgende link : Sporta Team | Wat te doen bij een ongeval

Wil de secretaris tijdig verwittigen als er maar één formulier meer in de kast zit.

INDIEN EEN ONGEVAL GEBEURT, WIL DAN ALTIJD GUY BEUGNIES ASAP VERWITTIGEN   zodat hij weet dat er iets moet volgen . Een eenvoudige sms is ook voldoende met gewoon de naam van het slachtoffer en waar en wanneer gebeurd.(gsm 0473 92 24 21 of uiterlijk de volgende dag per mail voorzitter@roepovo.be )

Bij het bezoek aan de dokter (zo snel mogelijk) laat men het gedeelte dat door hem moet ingevuld worden, invullen.
Het gedeelte dat de verzekerde zelf moet invullen, wordt best reeds zo goed mogelijk ingevuld door het slachtoffer vooraleer het af te geven aan Guy Beugnies. Wil steeds het formulier persoonlijk komen afgeven aan Guy Beugnies, zodat samen kan gekeken worden of alle noodzakelijke gegevens zijn ingevuld en de aangifte tijdig kan gebeuren. Zorg er ook voor dat je  je rekeningnummer voor terugbetaling.Als je het formulier brengt, moet  dit nu onmiddellijk online ingegeven worden. Best is dat je hiervoor aanwezig blijft (10-tal minuten werk).
 


2024 - Roepovo Poperinge - Privacy Policy